فوتبال ایران

18544
دنیامالی: فضای انتخابات فوتبال را باز کنید

با تنش و درگیری به دنبال حل مشکل نیستم

دنیامالی: فضای انتخابات فوتبال را باز کنید

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با حضور در یک برنامه تلویزیونی در خصوص آخرین وضعیت ورزش ایران توضیحاتی ارائه داد و روند حاکم بر مدیریت ورزش کشور را مطلوب توصیف کرد، وزیر ورزش و جوانان در این گفت‌و‌گوی تلویزیونی در خصوص اختلاف با کمیته ملی المپیک، انتخابات فدراسیون فوتبال، احتمال جدایی‌اش از وزارت ورزش، حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی و اوضاع استقلال و پرسپولیس بعد از خصوصی‌سازی توضیحاتی را ارائه کرد که این مطالب می‌تواند در روزهای آینده جریان‌ساز باشد.
 
به وزارت راه نمی‌روم
احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در خصوص شایعه تغییر سمت خود و حضور در وزارت راه در دولت چهاردهم، توضیح داد: من سال‌های گذشته سابقه حضور در کارهای عمرانی را داشته‌ام و این موضوع در مجلس مطرح شد که وزارت راه و شهرسازی از بخش مسکن جدا شود ولی دولت با این موضوع مخالفت کرد، چون هزینه زیادی را به همراه دارد. قطعاً مدیران دیگری هستند که توانایی بالایی دارند و به نظرم اگر این اتفاق رخ دهد، باید فضایی بدهیم تا جوان‌ها حضور داشته باشند و کار را پیش ببرند. در حال‌حاضر هم هیچ اتفاقی رخ نداده است.
 
رئیس‌جمهور به ورزش علاقه‌مند است
وزیر ورزش و جوانان در خصوص نگاه دولت به موفقیت ورزش در المپیک و بازی‌های آسیایی ناگویا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه رئیس‌جمهور کشورمان ورزشکار هستند و علاقه زیادی به ورزش دارند. من در این برنامه تلویزیونی می‌گویم مردم نگران نباشند، چون این دولت نگاه ویژه‌ای به ورزش دارد و یکی از نکات مثبت هم این است که دولت از وزارت ورزش برنامه اجرایی المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس را خواسته است. این موضوع نشان می‌دهد دولتمردان علاقه ویژه‌ای به موفقیت ورزش دارند. دنیامالی توضیح داد: من روز اولی که به وزارت ورزش آمدم، گفتم باید براساس قانون کار کنیم. ما در حال‌حاضر به دنبال این هستیم که برای ایران افتخارآفرینی کنیم.
 
با کمیته المپیک اختلافی ندارم
وزیر ورزش در مورد شایعه‌ اختلاف با کمیته ملی المپیک، توضیح داد: ما در سال آینده چند رویداد آسیایی داریم. من در جلسه‌ای که برگزار شد گفتم اولویت، حضور کاروان‌ها است و قطعاً ما هم پشتیبانی می‌کنیم و جای نگرانی ندارد. من از زمانی که آمدم جلسه تخصصی فدراسیون‌ها را برگزار کردم. در تمامی جلسات هم خوشبختانه آقای خسروی‌وفا حضور داشته و از او هم تشکر می‌کنم که حمایت می‌کند. معتقدم این شایعه‌ها برای این است که در ورزش تفرقه ایجاد شود.
 
تعطیلی ورزشگاه آزادی اشتباه است
دنیامالی درباره ورزشگاه آزادی گفت: اینکه ورزشگاه آزادی دو یا سه سال تعطیل بشود اشتباه است، چون هیچ جای دنیا این کار را انجام نمی‌دهند. اگر هم قرار است تعطیل شود باید از ظرفیت‌های دیگر هم در تهران استفاده شود ولی متأسفانه این اتفاق طی چند ماه اخیر رخ نداد. ما جلساتی با شرکت تجهیز و توسعه برگزار کردیم و امیدوارم از این به بعد سایر ورزشگاه‌ها نیز در خدمت ورزش باشد. ما در آزادی بجز ورزشگاه، دو مجموعه دیگر هم در اختیار داریم. یکی از آنها مجموعه ۱۲هزار نفری و دومی مجموعه استخر است و ما هم به دنبال این هستیم که بتوانیم این دو مجموعه را کاملاً بازسازی کنیم.
 
با صدا و سیما ارتباط خوبی داریم
وزیر ورزش در خصوص حق پخش مسابقات ورزشی، خاطرنشان کرد: این موضوع در کمیسیون دولت است و خوشبختانه آخرین مراحلش را طی می‌کند. خوشبختانه بین وزارت ورزش و صدا و سیما ارتباط خوبی وجود دارد و بحث ما هم منافع ملی است و امیدوارم بتوانیم حق باشگاه‌ها را بدهیم.
 
روش رقابت در انتخابات فوتبال درست نیست
دنیامالی درباره ردصلاحیت کفاشیان و عزیزی‌خادم توضیح داد: باید منتظر اعلام رسمی اسامی باشیم. امیدوارم دوستان فضای رقابتی ایجاد کنند. تأکید می‌کنم که با همه نامزدها رفیق هستم، اما اینکه کدامیک از آنها برتر است یا نیست، هیچ تفاوتی برای من ندارد. هر کسی که انتخاب شود، با او همکاری خواهم کرد. برای من گزینه خاصی وجود ندارد و تنها به رعایت قانون توجه دارم. به دوستان توصیه کرده‌ام که فضای انتخابات را باز کنند. تشریفات در انتخابات فدراسیون فوتبال به درستی رعایت نمی‌شود. باید مسائل داخلی خودمان را نیز در نظر بگیریم، نه‌ اینکه نگاه‌مان فقط به فدراسیون جهانی باشد. باید بستری فراهم کنیم تا افرادی که شرایط احراز صلاحیت را دارند، وارد عرصه شوند.
وزیر ورزش در واکنش به احتمال اعلام برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال به صورت تک‌نامزدی و فقط با حضور تاج، گفت: مخاطب من مهدی تاج نیست، اما وقتی سازکار دست خودم باشد، یعنی قانونی که تصویب کرده‌ایم به من اختیار می‌دهد، در نتیجه اصل کار مخدوش می‌شود. اگر من منصوب شما باشم، آیا می‌توانم شما را تأیید یا رد کنم؟ به عنوان عضو کمیته اخلاق و یک مقام قضائی، نباید تحت تأثیر هیچ چیزی قرار بگیرم، اما وقتی کسی مرا منصوب کرده باشد، بحث تعارض منافع پیش می‌آید. این موضوع برای همه فدراسیون‌ها صدق می‌کند. به عنوان مثال، یک رئیس فدراسیون ۳۱ رئیس هیأت استانی را انتخاب می‌کند که این روش صحیح نیست. این روند باید اصلاح شود، ولی من با تنش و درگیری این مشکل را حل نمی‌کنم؛ زیرا هیچ چیزی صفر و صدی نیست. هم منافع ملی و هم قوانین جهانی را در نظر می‌گیریم و در حال حاضر با همین سیستم کار را پیش می‌بریم.
 
تیم‌های عربستانی از ما بالاتر هستند
وی در خصوص نتیجه دیدار پرسپولیس و الهلال عربستان در لیگ نخبگان آسیا، گفت: ما باید واقعیت را بپذیریم که آنها یک سر و گردن از ما بالاتر هستند. ولی در ۴۵ دقیقه دوم شاهد بودیم که همه مردم راضی بودند. اینکه فقط تیم‌های ایرانی ۵ گل دریافت می‌کنند اشتباه است، چون گاهی هم بارسلونا ۵ گل می‌خورد.
 
هیچ دخالتی در استقلال و پرسپولیس نداریم
دنیامالی در مورد اینکه از واگذاری استقلال و پرسپولیس راضی است، توضیح داد: قطعاً بهتر از گذشته است. دیگر ما ورود نمی‌کنیم و خودشان باید پاسخ بدهند. یک زمانی برای اینکه معمولی‌ترین منابع بودجه تأمین شود با گرفتاری مواجه بودند، اما الحمدلله شرایط‌شان بهتر شده است. این باشگاه‌ها خودشان را پیدا می‌کنند. با اعضای هیأت رئیسه و هلدینگ‌ها صحبت کرده‌ام. نگاه زیربنایی روی بحث پایه دارند و در حال جدی گرفتن این موضوع هستند.
وی در خصوص بحث آسیب‌شناسی استقلال و اینکه انتخاب سه مربی در تا اینجا را ناشی از چه چیزی می‌داند؛ گفت: باید در زمان انتخاب مربی با چشمان باز و مشورت با هواداران، کسی انتخاب شود و بعد پشت‌شان را خالی نکنیم و کمک کنیم و ضعف‌هایش را پوشش دهیم. در دنیا متداول است که دو، سه فصل قرارداد می‌بندند. اینکه باشگاه برای خود یک تیم هواداری دارد و مربی یک تیم ، قشنگ نیست و به ما آسیب می‌زند.
وزیر ورزش در مورد اینکه در بحث انتخاب اعضای هیأت مدیره این باشگاه‌ها ورود می‌کند، گفت: اصلاً ورود نمی‌کنیم.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران