فوتبال ایران

20856
در جست‌وجوی عدالت دوشنبه شب‌ها

حق داشتند به شما صندلی ندهند!

در جست‌وجوی عدالت دوشنبه شب‌ها

به گزارش ایران ورزشی، برنامه دوشنبه‌شب‌های فوتبال برتر که از زمان جایگزینی‌اش با برنامه محبوب نود، همواره زیر ذره‌بین منتقدان و علاقه‌مندان به فوتبال بوده است، اخیراً صحنه‌هایی را به خود دیده که نگرانی‌های جدی را در مورد کیفیت اجرا و پایبندی به اصول حرفه‌ای‌گری برانگیخته است. در قسمت اخیر این برنامه، کارشناسی داوری بحث‌برانگیز با واکنش تند محمدحسین میثاقی، مجری برنامه به این اشتباهات، جنجال‌آفرین شد. این جنجال، نه تنها به انتقادات تند میثاقی از عملکرد داوری محدود نماند، بلکه موجب ناراحتی و قطع همکاری یکی از کارشناسان داوری برنامه نیز شد.
به‌دنبال صحنه‌ای مشکوک به پنالتی در بازی نساجی مقابل پرسپولیس، کارشناسان داوری حاضر در برنامه، پس از بررسی تصاویر به درستی بر این تصمیم داور صحه گذاشتند اما میثاقی، برخلاف نظر کارشناسان و با لحنی قاطع، این صحنه را پنالتی ندانست. این اظهارنظر، با واکنش محمدرضا اکبریان، داور بازنشسته فوتبال کشورمان و یکی از کارشناسان برنامه مواجه شد. اکبریان، در مصاحبه اخیرش با انتقاد از رفتار میثاقی و ادبیات غیرحرفه‌ای او اعلام کرد که دیگر حاضر به همکاری با این برنامه نیست و از گروه داوری آن خارج شده است. او تصریح کرد: «جایی که احترام رعایت نشود، ماندن اشتباه است.» این کارشناس البته به ایران ورزشی وعده داد تا هفته آینده مفصل در خصوص اتفاقات اخیر این برنامه مصاحبه‌ای خواهد داشت.
این تنها نقطه تاریک برنامه دوشنبه‌شب‌های فوتبال نبود. در بخش دیگری از برنامه، میثاقی با ادبیاتی زننده و نامناسب با خداداد عزیزی، دیالوگی انجام دادند که با هیچ متر و معیاری و در هیچ کجای دنیا شایسته آنتن زنده رسانه ملی یک کشور نبود. این‌گونه برخوردها، نشان‌دهنده عدم تسلط مجری بر احساسات خود و نادیده گرفتن اصول اخلاقی و حرفه‌ای در تعامل با میهمانان و مخاطبان است.
از زمان جانشینی میثاقی به جای عادل فردوسی‌پور در برنامه نود در سال ۱۳۹۸، او با چالش‌های متعددی روبه‌رو بوده است. در ابتدا او تلاش کرد تا با احتیاط رفتار کند و از حاشیه‌سازی پرهیز نماید، زیرا افکار عمومی نسبت به او دیدگاه منفی داشتند. با این حال، بازهم میثاقی از کنایه‌های فوتبالی‌ها در امان نبوده‌ و مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، بارها با طعنه به عملکرد او اشاره کرده است. نکته جالب توجه این است که میثاقی به مرور زمان تلاش کرده است با ایجاد روابط دوستانه با بازیکنان تیم ملی، محبوبیت و مقبولیت کسب کند اما این تلاش‌ها به نتیجه نرسیده است. متأسفانه، اکنون به نظر می‌رسد که میثاقی دچار توهم خودبزرگ‌بینی شده و به خود اجازه می‌دهد در مورد مسائل تخصصی مانند داوری نیز اظهارنظر کند، در حالی که دانش و تخصص کافی در این زمینه ندارد.
اتفاقات اخیر در برنامه دوشنبه‌شب‌های فوتبال، نشان‌دهنده نیاز به بازنگری جدی در رویکرد و نحوه اجرای این برنامه است. با وجود تلاش‌های میثاقی، او هنوز نتوانسته جایگاه خود را در بین اهالی فوتبال تثبیت کند. رفتار و ادبیات اخیر او، این فرضیه را تقویت می‌کند که صندلی برنامه دوشنبه‌شب‌های فوتبال برای او بزرگ بوده و او در حد و اندازه آن نیست.
رعایت اصول اخلاقی، احترام به تخصص کارشناسان و پرهیز از رفتارهای تنش‌زا و نامناسب، از جمله مواردی است که باید در اولویت قرار گیرند. در غیر این صورت، این برنامه نه تنها نخواهد توانست جایگاه شایسته‌ای در بین علاقه‌مندان به فوتبال کسب کند، بلکه به یک عامل مخرب در فضای رسانه‌ای ورزش کشور تبدیل خواهد شد. ضروری است که مسئولان صدا و سیما با بررسی دقیق این مسائل، تدابیر لازم را برای اصلاح وضعیت و ارتقای کیفیت برنامه دوشنبه‌شب‌های فوتبال اتخاذ کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران