اخبار

21192
مجللی، موسوی و تیموری نقره‌داغ شدند

رونمایی از دوپینگی‌های جدید در قایقرانی و پاورلیفتینگ زنان

مجللی، موسوی و تیموری نقره‌داغ شدند


به گزارش ایران ورزشی عادل مجللی یکی از ستاره‌های عنواندار قایقرانی ایران به همراه سیده پریسا موسوی و ملیکا تیموری، 3 ورزشکار از رشته‌های ورزشی قایقرانی (کانو) و پاورلیفتینگ به دلیل مثبت شدن تست دوپینگ‌شان هرکدام به مدت 4 سال از حضور در تمامی میادین معتبر داخلی و بین‌المللی محروم شدند.
شورای صدور رأی ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران، سیده پریسا موسوی و ملیکا تیموری از رشته ورزشی پاورلیفتینگ، همچنین چهره برجسته و پرمدال قایقرانی ایران در بخش کانو یعنی عادل مجللی را ۴ سال از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزشی محروم کردند. عادل مجللی مدال برنز کانوی دونفره بازی‌های آسیایی 2022 هانگژو را به دست آورده بود. او دو برنز بازی‌های آسیایی و برنز قهرمانی جهان و 5 طلا، 3 نقره و 3 برنز قهرمانی آسیا را هم در کارنامه دارد. عادل مجللی ملی‌پوش قایقرانی (کانو) که در تاریخ 1403/02/03 در شهر تهران و در شرایط خارج از مسابقه (OOC) مورد نمونه‌گیری قرار گرفته بود، پس از انجام آزمایش‌ها و آنالیز نمونه‌گیری این ورزشکار، به دلیل وجود ماده ممنوعه «ملدونیوم» که در لیست مواد ممنوعه آژانس بین‌المللی کنترا و مبارزه با دوپینگ (وادا) ثبت شده است، تست دوپینگش مثبت اعلام شد. برهمین اساس پس از صدور رأی ۴ ساله محرومیت توسط شورای صدور رأی و اعتراض ورزشکار، پرونده مجللی در شورای استیناف ایران نادو مطرح و رأی محرومیت ۴ ساله قایقران نقره‌ای ایران در بازی‌های آسیایی هانگژوی چین مورد تأیید قرار گرفت. از این رو به استناد ماده ۱-۱-۲-۱۰ قوانین ملی مبارزه با دوپینگ، شورای استیناف ایران نادو این ورزشکار را از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۴ لغایت ۱۴۰۷/۰۴/۲۳ به مدت ۴ سال از کلیه فعالیت‌های ورزشی محروم کرد.
 
4 سال محرومیت برای دختران پاورلیفتینگ
سوای عادل مجللی که بالاخره جزو چهره‌های سرشناس و عنواندار ورزش ایران به شمار می‌رود و مثبت شدن تست دوپینگ او برای اهالی قایقرانی شوک جدی و تأسف‌برانگیزی به شمار می‌رود، نمونه خارج از مسابقه (OOC) سیده پریسا موسوی و ملیکا تیموری، دو دختر پاورلیفت‌کار و ملی‌پوش کشورمان نیز در نوع خود عجیب و تأسف‌برانگیز بود. نمونه پریسا موسوی توسط افسران کنترل دوپینگ ایران نادو در تاریخ 1403/06/02 در خلال اردوی تیم ملی در شهر تهران اخذ شد، که آزمایشگاه مورد تأیید وادا پس از بررسی نمونه این ورزشکار، به دلیل وجود ماده ممنوعه «نورآندروسترون» از گروه مواد نیروزای هورمون و ممنوعه دوپینگی وادا مثبت درآمد و او نیز 4 سال از حضور در تمامی میادین ورزشی محروم شد. نادوی ایران نیز به استناد ماده ۱-۱-۲-۱۰ قوانین ملی مبارزه با دوپینگ ایران، سیده پریسا موسوی را از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۵ لغایت ۱۴۰۷/۰۷/۲۴ به مدت ۴ سال از کلیه فعالیت‌های ورزشی محروم کرد.
در خصوص ملیکا تیموری نیز که او هم ملی‌پوش پاورلیفتینگ بانوان ایران به شمار می‌رود، در تاریخ پانزدهم مردادماه ۱۴۰۳ در مسابقات قهرمانی کشور در شهر لاهیجان، این ملی‌پوش توسط افسران کنترل دوپینگ ایران (نادو) در شرایط داخل مسابقه (IC) مورد نمونه‌گیری قرارگرفت که پس از بررسی نمونه توسط آزمایشگاه مورد تأیید وادا، وجود ماده ممنوعه «نورآندروسترون» درست مثل هم‌تیمی‌اش موسوی مثبت درآمد تا او نیز 4 سال خانه‌نشین شده و از کلیه فعالیت‌های ورزشی به استناد ماده ۱-۱-۲-۱۰ قوانین ملی مبارزه با دوپینگ، به مدت ۴ سال از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳ لغایت ۱۴۰۷/۰۷/۲۲ منع و محروم شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار