
دردسرهای حضور همزمان وینیسیوس و امباپه
ژابی هم به بنبست خورد
رئالیها برای حضور در جام جهانی باشگاهها و فراموش کردن یک فصل ناموفق، با هزینه و ریسک بالا پا به امریکا گذاشتند.
از عقد قرارداد زودهنگام با ژابی آلونسو گرفته تا پرداخت بند آزادسازی ترنت الکساندر آرنولد و جذب دین هویسن برای حضور در این مسابقات، همه خبر از حضور پرقدرت و مصمم رئال در این رقابتها میداد اما تقابل با تیم بیرحم لوئیس انریکه در مرحله نیمهنهایی نشان داد که مشکلات فصل گذشته رئال، حتی با تغییر سرمربی و نگرش تیم نیز حل شدنی نیستند. در روزی که دو خرید تازه تیم یعنی آرنولد به دلیل مصدومیت و هویسن به دلیل محرومیت غایب بودند، رئال مادرید مقابل پاریسنژرمن شبیه به یک تیم آماتور به نظر میرسید. از همان دقایق ابتدایی، مشخص بود که پاریسنژرمن در زمان مالکیت توپ و پرس حریف از بالا، تمرکز بیشتری در زمین دارد و رئال مادرید به هیچ عنوان، نمیتوانست سرعت بازی قهرمان اروپا را کنترل کند. محرومیت هویسن بهعنوان بازیساز اصلی خط دفاع رئال مادرید در این مسابقات، آلونسو را مجبور به بازگشت به بازی با سیستم ۳-۳-۴ کرد و همان دو گل اول پاریسنژرمن روی اشتباهات ناشیانه رودیگر و رائول آسنسیو به خوبی نشان داد که نمیتوان روی این بازیکنان برای خروج از زیر پرس تیمهای رده یک دنیا حساب کرد.
مشکلات خط دفاعی اما تنها مسأله بزرگ رئال مادرید در طول این مسابقه نبود و شاگردان آلونسو در آخرین مسابقه لوکا مودریچ با پیراهن رئال مادرید، در امر موقعیتسازی نیز ناکام بودند. برای اولین بار در این جام، آلونسو تصمیم به استفاده از کیلیان امباپه در ترکیب اصلی گرفت و فوقستاره فرانسوی، بازنده اصلی تقابل با تیم سابقش در نیوجرسی بود. مثلث وینیسیوس، گارسیا و امباپه، در خط اول پرس رئال مادرید باز هم مانند دوران کارلو آنچلوتی، بیرمق و ضعیف نشان داد و بار دیگر این موضوع مطرح شد که استفاده همزمان از وینیسیوس و امباپه در ترکیب اصلی رئال با توجه به بیمیلی این بازیکنان به دوندگی و شرکت در کارهای دفاعی ممکن نیست.
هواداران رئال مادرید تصور میکردند که با پایان دوران حضور کارلو آنچلوتی در رئال مادرید و ظهور ایدههای نو با حضور آلونسو، این مشکلات حل شوند اما حالا به جرأت میتوان گفت که حضور همزمان وینیسیوس و امباپه در ترکیب، رئال مادرید را وارد یک بنبست تاکتیکی در زمان مالکیت توپ حریف میکند. مارکا گزارش داده که پس از این مسابقه، آلونسو هر دو بازیکن را احضار کرده تا برای فعالیتهای دفاعی آنها در فصل پیشرو، صحبتهایی جدی داشته باشد اما مدل بازی این دو بازیکن در سالهای اخیر، چندان هواداران رئال را به عملکرد دفاعی مؤثر از سوی این دو بازیکن امیدوار نمیکند. آلونسو فرصت زیادی برای تبدیل کردن رئال به تیمی در کیفیت فنی پاریسنژرمن نداشته اما باید جام جهانی باشگاهها را یک شکست دیگر برای رئال در سال ۲۰۲۵ در نظر گرفت.
بیتردید شکست چهاربرصفر مقابل پاریسنژرمن بویژه در حضور امباپه، لطمهای جدی به تصویر باشگاه وارد میکند و آلونسو وعده داده که تغییراتی برای آغاز فصل جدید در راه خواهد بود.
حل مسأله امباپه و وینیسیوس، رسیدن به راهحلی برای معضل نیمکتنشینی رودریگو و جا افتادن بازیکنان جدید در ترکیب تیم اما تنها مشکلی نیست که آلونسو باید در طول فصل پیشرو حل کند. با چهار گلی که پاریسنژرمن به ثمر رساند، رئال مادرید به رکورد ۸۴گل خورده از ابتدای فصل ۲۰۲۴/۲۰۲۵ رسید که بدترین آمار دفاعی این تیم در تاریخ باشگاه محسوب میشود و شاید بازگشت ادر میلیتائو و کارواخال از مصدومیت، راهحلی مناسب برای حل این مشکل بزرگ در خط دفاعی مادرید باشد اما تردیدی در این موضوع وجود ندارد که آلونسو، چالشهای دشواری برای بازگرداندن شکوه به رئال در پیش خواهد داشت.
انتهای پیام/