string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
مجید سلطانی نائینی

مجید سلطانی نائینی

فوتبال ایران

27541
اشتباه تاکتیکی اوسمار

اشتباه تاکتیکی اوسمار

پرسپولیس، تیم چهارم جدول لیگ برتر، عصر امروز در سیرجان با گل‌گهر، همسایه‌اش در جدول بازی می‌کند.
اوسمار سرمربی برزیلی پرسپولیس در کنفرانس پیش از بازی گفت: «در بازی با گل‌گهر، زنجیره شکست را می‌شکنیم.»
گویا اطلاعات نادرست به اوسمار منتقل کرده‌اند که این‌گونه گفته. شاید او هنوز نمی‌داند که مشکل تیمش در هفته‌های زوج است. تیم او در هفته 16 مقابل فجر، در هفته 18 مقابل فولاد و در هفته 20 مقابل ملوان شکست خورده و بین این شکست‌ها، در هفته‌های فرد به برد رسیده. در هفته 15 مس، در هفته 17 سپاهان و در هفته 19 چادرملو را شکست داده است و اگر مطابق ریتم و برنامه 6 هفته اخیر خود عمل کند، در هفته 21 باید گل‌گهر را هم مغلوب کند.
آنچه هواداران را نگران کرده، نبود ثبات در عملکرد است. نتایج پرسپولیس در هفته‌های اخیر، نموداری پرنوسان مقابل چشم هواداران قرار داده که منحنی‌هایش بشدت فراز و فرود دارند. جدا از نتایج عجیب و غریب، نمایش‌های این تیم هم چنگی به دل نمی‌زند و هواداران را بشدت نگران کرده است.
خطوط سه‌گانه پرسپولیس، فاصله‌ای غیرطبیعی با هم دارند و نمی‌توانند با هم ارتباط مستمر برقرار کنند. بازیکنان خط میانی نمی‌توانند موقعیت‌های فراوانی برای مهاجمان ایجاد کنند و اگر هم ایجاد کنند، این موقعیت‌ها به گل تبدیل نمی‌شود. هفته‌هاست که علیپور گل نزده و اصرار او برای زدن ضربات آخر در مسیر شکستن طلسم 12 هفته‌ای، پرسپولیس را در گلزنی ناکام گذاشته است.
برخلاف نظر اوسمار، پرسپولیس درگیر «زنجیره شکست» نیست. این تیم اسیر بی‌انگیزگی برخی بازیکنان، نبود تاکتیک‌های متنوع برای تغییر در جریان بازی و پایین آمدن اعتماد به نفس برخی دیگر از بازیکنانش شده است.
اوسمار باید به آن فکر کند که اگر این بازی را به سود خود تمام کرد، به دنبال تداوم نتایج موفق در هفته آینده باشد.
مربی برزیلی بداند کیفیت لیگ ما پایین است که با وجود 3 شکست در 5 بازی اخیر، هنوز تیم او مدعی قهرمانی است وگرنه تیم او باید به میانه‌های جدول می‌رفت. آنچه اوسمار باید انجام دهد، رفع همین نقطه ضعف بزرگ است.
انتهای پیام/
دیدگاه ها