string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

30057
چرا مجمع انتخاباتی برگزار نمی‌شود؟

بلاتکلیفی بلای جان فدراسیون ورزش کارگری

چرا مجمع انتخاباتی برگزار نمی‌شود؟

حدوداً بهمن ماه سال گذشته (1404) پس از اتمام دوره ریاست جواد رمضی در فدراسیون ورزش کارگری، وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان «حجت نظری» را به‌عنوان سرپرست معرفی کرد تا او مسیر را برای برگزاری مجمع انتخاباتی و تعیین رئیس جدید این فدراسیون هموار و مهیا کند. اما با گذشت نزدیک به 6ماه و پایان مهلت قانونی دوره سرپرستی همچنان این فدراسیون در بلاتکلیفی به سر می‌برد و خبری از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش کارگری نیست!
 
جدی شدن شائبه مهندسی انتخابات!
نظری، عضو پیشین هیأت مدیره باشگاه استقلال و عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران جایگزین جواد رمضی رئیس سابق این مجموعه شد که دوره ریاستش به پایان رسیده بود. فدراسیون ورزش کارگری اگرچه تحت نظارت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است، اما چون در مجموعه ورزش کشور فعالیت دارد رئیس یا سرپرستان این فدراسیون نهایتاً باید به تأیید وزارت ورزش وجوانان نیز برسند. این اتفاق موجب شد تا نظری که سابقه فعالیت و عضویت در شورای اسلامی شهر تهران را دارد و پیش از این نیز نایب‌رئیس رمضی در فدراسیون کارگری بوده، حکم سرپرستی گرفته و با اشرافی که روی این مجموعه دارد، بستر را برای ثبت‌نام نامزدهای حاضر در انتخابات فدراسیون و نهایتاً مجمع انتخاباتی ورزش کارگری مهیا و هموار کند. اما نه‌تنها بعد از گذشته حدود 6ماه از سرپرستی نظری در فدراسیون ورزش کارگری خبری از ایجاد یک پروسه و شرایط مناسب برای ثبت‌نام نامزدها رؤیت می‌شود، بلکه هنوز خبری از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش کارگری برای تعیین رئیس جدید این مجموعه فرهنگی ورزشی نیست!

نکته تلخ‌تر این است که شنیده می‌شود تیم سرپرستی فدراسیون ورزش کارگری مشغول مساعد کردن شرایط برای ماندگاری سرپرست فعلی این مجموعه در کرسی ریاست این فدراسیون هستند! شائبه مهندسی مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش کارگری این روزها به این دلیل داغ‌تر از قبل شده است که تصمیم‌سازان فعلی ورزش کارگری هیچ فعالیتی برای مهیا کردن شرایط برگزاری مجمع در این مدت نداشتند و برعکس به‌دنبال تمدید مدت سرپرستی نظری برای تثبیت او بر کرسی ریاست هستند؟!
 
نیاز به ورود مراجع بالادستی برای برگزاری مجمع
روزی که حکم سرپرستی موقت حجت نظری برای فدراسیون ورزش کارگری زده شد، درح کم او آمده بود: «انتظار می‌رود ضمن انجام امور جاری فدراسیون ورزش کارگری، گسترش ورزش همگانی در محیط‌های کارگری و فعال کردن ظرفیت فدراسیون در راستای اجرای برنامه محله‌محوری، ظرف مدت حداکثر «6 ماه» نسبت به فراهم آوردن مقدمات و برگزاری مجمع عمومی فدراسیون اقدام نماید.» اما امروز که تقریباً روزهای پایانی خردادماه 1405 را سپری می‌کنیم، نه‌تنها هنوز خبری از شروع ثبت‌نام نامزدهای حائز شرایط برای حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش کارگری نیست، بلکه شنیده می‌شود، تصمیم‌سازان موقت حاضر در فدراسیون این روزها به‌جای ایجاد فضایی استاندارد و مساعد برای برگزاری مجمع انتخاباتی، به‌دنبال تمدید مهلت سرپرستی در فدراسیون ورزش کارگری هستند.

حالا سؤال مهم این است، چرا مسئولان وزارت ورزش و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پایان دادن و ختم به خیر شدن ماجرای شائبه مهندسی انتخابات و برگزاری هرچه سریع‌تر مجمع انتخاباتی فدراسیون ورزش کارگری ورود جدی نمی‌کنند؟


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار