منهای فوتبال
3266
سرنوشت ثریا آقایی کاندیدای ایران در انتخابات کمیسیون ورزشکاران IOC چه می شود؟
در فاصله هفت ماه مانده به المپیک پاریس مشخص نیست که ایران برای انتخابات کمیسیون ورزشکاران IOC برنامه جدی دارد یا نه.
به گزارش ایران ورزشی؛ در جریان بازیهای المپیک پاریس قرار است انتخابات کمیسیون ورزشکاران IOC هم برگزار شود. ثریا آقایی ملیپوش پیشین بدمینتون ایران که در المپیک توکیو هم حضور داشت، کاندیدای ایران در این انتخابات است.
برای کمیسیون ورزشکاران کمیته بینالمللی المپیک ۱۸ زن و ۱۴ مرد کاندیدا شدهاند. این کمیسیون ۲۳ عضو دارد که ۱۲ نفر با رای مستقیم توسط ورزشکاران المپیکی انتخاب میشوند و انتخاب ۱۱ عضو دیگر انتصابی خواهد بود.
در دوره قبل این انتخابات که در المپیک توکیو برگزار شد، سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال نماینده ایران بود که موفق به گرفتن آرای لازم نشد.در انتخابات کمیسیون ورزشکاران شورای المپیک آسیا نیز احسان حدادی و نجمه خدمتی که از ورزشکاران شاخص دوومیدانی و تیراندازی هستند، موفق نشدند رای لازم را بیاورند و هر دوی آنها به ورزشکاران ترکمنستان در منطقه آسیای مرکزی باختند.
اکنون برای دوره جدید انتخابات کمیسیون ورزشکاران IOC، مشخص نیست ایران با برنامه جدی شرکت میکند یا صرفا تنها حضور برایش اهمیت دارد؟
حضور در انتخابات قطعا باید با برنامه باشد که البته کار چندان پیچیده ای نیست. از آنجا که رای دهندگان ورزشکاران حاضر در المپیک هستند نیاز به رایزنی جدی با ورزشکاران و کمیته ملی المپیک کشورها است تا آنها را مجاب کنند که ورزشکارانشان که در المپیک پاریس حاضر هستند، به نماینده ایران رای بدهند.
کاروان ایران در المپیک پاریس کاروان کوچکی خواهد بود که به نظر نمیرسد حتی تعداد ورزشکاران آن به عدد 50 هم برسد بنابراین اگر فقط ورزشکاران ایرانی بخواهند به ثریا آقایی رای بدهند، از آرای بالایی برخوردار نخواهد بود و ایران باید به دنبال رای ورزشکاران کشورهای دیگر باشد.
اینکه در هر دوره صرفا حضور بیاثر داشته باشیم اتفاق خوبی نیست و باید از الان برنامه جدی برای انتخابات وجود داشته باشد.
کمیسیون ورزشکاران کمیته المپیک با هزار وعده انتخاب شد اما اکنون تعداد جلسات آن در سال شاید به اندازه انگشتان یک دست هم نرسد و مشخص نیست چه قدمی قرار است برای موفقیت نماینده ایران در انتخابات کمیسیون ورزشکاران IOC بردارد؟
کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک صرفا وظیفه داشته که یک اسم معرفی کند یا هر کدام از اعضا هم قرار است در رشتههای خود و یا از طریق ورزشکارانی که با آنها آشنایی دارند و در المپیک حضور دارند رایزنیهایی برای جذب آرا داشته باشند؟
کمیسیون ورزشکاران IOC در تصمیم گیریها هم نقش پر رنگی پیدا کرده است بنابراین نباید به سادگی از کنار این انتخابات گذشت. یک روزی باید حضور بی اثر در انتخابات مهم به پایان برسد و با برنامهریزی جدی وارد شویم در غیر این صورت اینکه از ایران تنها یک اسم در انتخابات مختلف حضور داشته باشد، بی نظر نمیرسد سودی برای ورزش ایران داشته باشد.
انتهای پیام/