string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
محمد محمدی سدهی

محمد محمدی سدهی

فوتبال ایران

33034
عبداللهی: منتظر سومین برد استقلال در آسیا هستم

سهراب به معنای واقعی ازخودگذشتگی کرد

عبداللهی: منتظر سومین برد استقلال در آسیا هستم


استقلال در شرایطی خود را برای سومین دیدار در لیگ نخبگان آسیا آماده می‌کند که کمبود بازیکن و بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی، از مهم‌ترین دغدغه‌های این باشگاه به شمار می‌رود. آبی‌پوشان پس از کسب دو پیروزی در دو مسابقه نخست آسیایی، امیدوارند برابر شباب الاهلی امارات نیز به برتری برسند و روند موفقیت‌آمیز خود را ادامه دهند. نصرالله عبداللهی، پیشکسوت استقلال، ضمن ابراز امیدواری نسبت به نتیجه‌گیری این تیم در آسیا، معتقد است استقلال برای عبور از ادامه فصل به تقویت چند پست نیاز دارد و مدیریت باشگاه باید برای حل مشکلات نقل‌وانتقالاتی اقدامات جدی‌تری انجام دهد. او همچنین از عملکرد سهراب بختیاری‌زاده تمجید کرده و حضور این مربی در استقلال با وجود محدودیت‌های موجود را نشانه‌ای از، ازخودگذشتگی او می‌داند.
نصرالله عبداللهی در گفت‌وگو با «ایران ورزشی» درباره دیدار پیش روی استقلال مقابل شباب الاهلی اظهار کرد: «قطعاً بازی سختی مقابل شباب الاهلی خواهیم داشت چراکه این مسابقه در زمین حریف برگزار می‌شود و با تیمی روبه‌رو هستیم که در هر دو بازی گذشته خود به پیروزی رسیده است. طبیعی است که شباب الاهلی با روحیه‌ای خوب و انگیزه کسب سومین برد به مصاف استقلال بیاید. عملکرد استقلال مقابل چادرملو در لیگ برتر نیز امیدوارکننده بود و آبی‌پوشان می‌توانستند با دقت بیشتر به پیروزی برسند و سه امتیاز این مسابقه را کسب کنند.»
او در ادامه با اشاره به مشکلات استقلال و محدودیت‌های این تیم برای جذب بازیکن گفت: «مشکل اصلی استقلال در حال حاضر بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی و کمبود بازیکن است. امیدوارم این مسأله در ادامه مسیر به تیم ضربه نزند؛ به‌خصوص در نیم‌فصل دوم که مسابقات لیگ فشرده‌تر و دشوارتر می‌شود. استقلال با وجود کمبود بازیکن توانسته نتایج خوبی بگیرد و امیدوارم این شرایط برای تیم مشکل‌ساز نشود. به هر حال، این امیدواری وجود دارد که استقلال سومین بازی خود در آسیا را هم با پیروزی پشت‌سر بگذارد و با شرایط بهتری به ادامه مسابقات لیگ نخبگان آسیا و لیگ برتر فکر کند.»
این پیشکسوت استقلال در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تغییرات مدیریتی باشگاه پرداخت و درباره ویژگی‌های مدیران این مجموعه عنوان کرد: «استقلال را با تیم فوتبالش می‌شناسند و من امیدوار بودم یک مدیر فوتبالی هم در مجموعه باشگاه حضور پیدا کند. در مجموع، هرچقدر مدیریت باشگاه عملکرد بهتری داشته باشد، مشکلات تیم کمتر می‌شود. از نظر من، مدیریت کنونی تا اینجا بد عمل نکرده است و امیدوارم مدیران آینده نیز توجه بیشتری به تیم داشته باشند و بتوانند مشکلات باشگاه را برطرف کنند.»
عبداللهی با اشاره به عملکرد علی تاجرنیا و شرایط مالی استقلال افزود: «تاجرنیا تا اینجا عملکرد بدی نداشته است، اما یکی از مشکلات مهم کنونی باشگاه، بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی است که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. مدیران باشگاه باید برای حل این مسأله جدی‌تر از گذشته اقدام کنند. پیش از این، یکی از مشکلات اصلی استقلال نداشتن منابع مالی کافی بود، اما حالا با وجود مالکیت هلدینگ خلیج‌فارس، شرایط مالی باشگاه بهتر شده است. در چنین شرایطی، ضعف‌های مدیریتی بیش از گذشته به چشم می‌آید و انتظار می‌رود از امکانات موجود برای برطرف کردن مشکلات تیم استفاده شود.»
او در ادامه با تأکید بر ضرورت تقویت ترکیب استقلال خاطرنشان کرد: «استقلال به چهار یا پنج بازیکن نیاز دارد تا در ادامه مسابقات با مشکل مواجه نشود. اگر یاسر آسانی مصدوم یا محروم شود، تیم ضربه می‌خورد چراکه بازیکن جایگزین مناسبی در این پست نداریم. خط دفاع نیز به چند بازیکن نیاز دارد و در خط حمله هم شرایط به همین شکل است. باشگاه باید در نیم‌فصل دوم بازیکنانی را در این پست‌ها جذب کند تا مشکلات گلزنی تیم برطرف شود و استقلال بتواند با قدرت بیشتری به مسابقات ادامه دهد.»
این پیشکسوت استقلال، با تمجید از عملکرد سهراب بختیاری‌زاده در شرایط دشوار کنونی، اظهار داشت: «استقلال با همین شرایط کار می‌کند و سهراب هم با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کند. خوشبختانه تیم با وجود محدودیت‌های موجود توانسته نتایج خوبی بگیرد. بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی اتفاقی است که رخ داده و سهراب نمی‌تواند به‌تنهایی آن را برطرف کند. البته او با آگاهی از همین شرایط به استقلال آمد، اما از نظر من، پذیرفتن هدایت تیم در چنین وضعیتی نشان‌دهنده ازخودگذشتگی اوست.»
عبداللهی درباره بازی استقلال مقابل شباب الاهلی نیز این صحبت‌ها را انجام داد: «استقلال شانس زیادی برای برتری در این بازی دارد. استقلال باید باهوش بازی کند. استقلال راه بردن تیم‌های اماراتی را بلد است و به نظر من در این بازی شباب الاهلی با احتیاط مقابل استقلال بازی می‌کند. منتظر سومین برد استقلال در آسیا هستم.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها