۳ تکواندوکار ایران در روز نخست رقابتهای قهرمانی آسیا، رقبای خود را شناختند. ناهید کیانی مهمترین چهره تکواندوی ایران است ولی دو ماه قبل از المپیک در قهرمانی آسیا روی شیاپچانگ میرود.
میرهاشم حسینی کاپیتان تیم ملی تکواندو بهخاطر پاره شدن رباط صلیبی از پرواز مسابقات قهرمانی آسیا ویتنام جا ماند.
میرهاشم حسینی کاپیتان تیم ملی تکواندو بخاطر پاره شدن رباط صلیبی از پرواز مسابقات قهرمانی آسیا ویتنام جا ماند
آرین سلیمی بعد از ناکامی در گرنداسلم، بیخیال سهمیه المپیک نشد، او با همه وجودش میخواست در ۲۰ سالگی المپیک را تجربه کند.
ملیپوش سابق تکواندو ایران برای ادامه زندگی به آمریکا مهاجرت کرد.
مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی با بیان اینکه در همه رشته های ورزشی استعدادیابی انجام می شود، گفت: ما تنها باشگاهی هستیم که بابت تست گیری از جوانان و نوجوانان مبلغی را دریافت نمی کنیم.
ستاره ۲۰ ساله تکواندو در عین ناباوری در گرنداسلم چین دستش از سهمیه کوتاه ماند تا کارش برای رسیدن به مرزهای پاریس به اما و اگر کشیده شود.
فدراسیون تکواندو بالاخره تکلیف تکواندوکار اعزامی به مسابقات سهمیه قارهای را معلوم کرد.
تکواندوکاران تیم ملی راهی امارات شدند.
مرحله جدید اردوی تیم ملی تکواندو دختران با دعوت از بهترین های لیگ برتر شروع شد.
تیم ملی تکواندو با ۵ هوگوپوش راهی امارات می شود.
دور سوم از دومین دوره رقابتهای لیگ برتر تکواندو ”جام ایراندخت” یادواره شهیده شاخص ورزش کشور «شهناز حاجی شاه» با حضور ۱۰ تیم به همراه ۷۸ تکواندوکار به صورت انفرادی امروز ۲۸ دی ماه به سبک گرندپری پیگیری در اوزان زوج پیگیری شد.در این دوره از رقابتها ۱۰ تیم آکادمی تکواندو ویسی، لوازم خانگی میکس پلاس، پایگاه سلامتی رها، بیمه تجارت نو، آکادمی ورزشی کسری، هیأت تکواندو نوشهر، آکادمی آترا، دیار، شهر رنگ دورود و پارس جنوبی به اضافه بازیکنان آزاد شرکت میکنند.
محمد باقری معتمد دارنده مدال نقره المپیک، طلا و نقره جهان سرمربی تیم ملی تکواندو عراق شد.
مربی ایرانی تیم ملی تکواندو عراق علی رغم کسب نتایج قابل توجه، با این تیم قطع همکاری کرد.
تیم تکواندوی دختران این روزها در تلاش است تا تک بلیت المپیک پاریس را دوبل کند.
بیژن مقانلو سرمربی سابق تیم ملی تکواندو ایران پس از توافق با مسئولان فدراسیون تکواندوی کشور مصر، به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو این کشور باستانی انتخاب شد.
رئیس فدراسیون جهانی تکواندو اعلام کرد که WT به دنبال آن است که برای المپیک ۲۰۲۸ رقابت های تیمی را به عنوان یک رشته رسمی وارد این بازیها کند.
مهران برخورداری دومین سهمیه تکواندو ایران را در مسابقات گرنداسلم ووشی به نام خود سند زد.
مراسم معرفی بهترین های تکواندو جهان در سال ۲۰۲۳ در حالی برگزار خواهد شد که سه نماینده از کشورمان نیز در بین نامزدهای بخش های مختلف حضور دارند.