یک رسانه آمریکا گزارش داد پیش از تصویب قطعنامه برقراری آتش بس فوری در غزه در شورای امنیت سازمان ملل، تماس تلفنی پرتنشی میان دو مقام اسرائیلی و آمریکایی صورت گرفته است و مشاوران جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز واکنش بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل را به تمسخر گرفته اند.
قائم مقام رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: سال گذشته بیش از ۹۲ هزار سری جهیزیه به ارزش ۳۰ هزار میلیارد ریال به نوعروسان تحت حمایت این نهاد در کشور اهدا شد.
مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: کاهش هزینهای که در دو سال گذشته بهواسطه طرح هوشمندسازی در حوزه عرضه نان صورت گرفت که سه میلیون تن معادل ۵۴ هزار میلیارد تومان و مصرف ۴۰ میلیون نفر بوده است که بدون هیچگونه شوک قیمتی اتفاق افتاده است.
فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر سازمان ملل متحد در امور فلسطین، با اشاره به اینکه از زمانی که تهیه گزارش خود را شروع کرده چند بار در معرض تهدید قرار گرفته است، گفت: «آنچه در غزه مشاهده میکنیم، مجموعه ای از جنایات جنگی بیسابقه است.»
وزارت خزانهداری آمریکا در تداوم تحریم های خود علیه حماس از زمان حمله این گروه موسوم به عملیات طوفان الاقصی علیه مواضع رژیم اسرائیل در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ اعلام کرد که کانال تلگرامی «غزه الان» Gaza Now و موسس آن «مصطفی عیاش» را به اتهام اقدام به جمعآوری کمک مالی برای حماس، تحریم کرده است.
معاون درمان سازمان تأمیناجتماعی از تسویه بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز درمانی و داروخانههای طرفقرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد.
یکی از شرکتهای دانشبنیان با تولید چاپگرهای سهبعدی فلزی از طریق تکنولوژی SLM که در انحصار معدودی کشور خارجی بوده، امکان تولید مستقیم پیچیدهترین قطعات از فایلهای سهبعدی را با بالاترین دقت فراهم کرده است.
رسانه آمریکایی نوشته ایالات متحده برخلاف مخالفت ظاهری با حمله رژیم صهیونیستی در رفح اما در پشتپرده بهدنبال توقف آن نیست بلکه در حال سروشکلدادن به حمله است.