رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:

حضور نخبگان در نظام اداری، آینده كشور را متحول می‌كند

دولت

100979
حضور نخبگان در نظام اداری، آینده كشور را متحول می‌كند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به این که سازمان اداری و استخدامی کشور در چند ماه اخیر اقدامات خوبی برای نخبگان کشور انجام داده است، تصریح کرد: اعتقاد قلبی داریم که اگر نخبگان پای کار بیایند تحولات زیادی ایجاد خواهند کرد.

ایران آنلاین: علاء‌الدین رفیع‌زاده در جلسه مشورتی با جمعی از نخبگان کشور و اعضای بنیاد ملی نخبگان گفت: من سال‌ها در این سازمان کار کردم و از پایین ترین سطح پله پله بالا آمدم و حالا رئیس سازمان هستم. تصور این که کسی بگوید من رتبه نخبگی دارم و باید کار ویژه‌ای به من سپرده شود تصور نادرستی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت،رفیع زاده تصریح کرد: تصور درست این است که اگر کاری به شما سپرده شد به نحوی انجام دهید که بسیار کاراتر از بقیه باشد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره یکی از ماموریت‌های بسیار مهم سازمان اداری و استخدامی گفت: ما باید نظامی را طراحی کنیم تحت عنوان پرداخت مبتنی بر عملکرد و این یکی از مهم‌ترین اهداف برای پرداخت به کارکنان دولت است.

رفیع زاده خاطر نشان کرد: ممکن است چنین ماموریتی را به یک عده از نخبگان کشور بسپاریم و همین جا مشخص می‌شود که آیا این افراد نخبه هستند و یا مانند بقیه قرار است کار را انجام دهند؛ تفاوت کاری که یک فرد نخبه انجام می‌دهد نظاماتی دارد که افراد عادی از آن مسیر حرکت نمی‌کنند.

وی با تاکید بر این که هرکسی اگر در نظام اداری به روش درست عمل کرده و برای کار وقت بگذارد وکار مناسب انجام دهد، دیده می‌شود، گفت: من قول میدهم که چنین فرد و استعدادی کشف خواهد شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خطاب به نخبگان جوان حاضر در جلسه افزود: برای مدیر ارشد شدن عجله نکنید، زیرا با نگاه گام به گام و حرکت اصولی به سمت این مساله حرکت خواهید کرد؛ استفاده از نخبگان جوان مورد تاکید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است، زیرا جوانان نخبه نگاه تحولی به همه مسائل دارند.

رفیع‌زاده با اشاره به این که سازمان اداری و استخدامی کشور در چند ماه اخیر اقداماتی خوبی برای نخبگان عزیز کشور انجام داده است و نمونه آن برنامه ریزی برای تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و کارآمد است، تصریح کرد: اعتقاد قلبی داریم که اگر نخبگان پای کار بیایند تحولات زیادی ایجاد خواهند کرد.

وی در خصوص پنل مشورتی نخبگان نیز گفت: من در زمان معاونت در همین سازمان اداری و استخدامی تجربه خوبی از راه اندازی یک شورای اندیشه ورزی داشتم که به صورت مستقل فارغ از اینکه اصولاً نگاه سازمان به استخدام افراد چه چیزی هست، داشتند. آن جمع نخبه راهکارهای بسیار مناسبی برای برخی از مسایل سازمان داشتند که بسیار کارامد بود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر اینکه همین حالا برای موضوعات مربوط به نقشه راه دولت هوشمند و هوش مصنوعی نیازمند نگاه و راهکارهای خوب از نخبگان کشور هستیم، خاطر نشان کرد: همین که دوستان ایده هایشان را به ما بگویند و در این مسیر مشارکت کنند میتواند زمینه‌های بعدی را برایشان تسهیل کند تا بتوانیم بیش از قبل از آن‌ها استفاده کنیم و من هم از بین نخبگان عزیز حتما مشاور جوان استفاده خواهم کرد.

رفیع‌زاده با اشاره به این که در دهه‌های گذشته نظام جمع‌آوری داده‌ها کارآمد نبوده است، گفت: داده‌های غیر قابل استفاده در نظام حکمرانی به علت پایگاه‌های اطلاعاتی بی‌کیفیت ایجاد شده که متاسفانه در نظام اداری قابلیت استفاده، تصمیم گیری و تصمیم سازی ندارند و این یکی از مشکلات اساسی است که برای حل آن تلاش زیادی کرده‌ایم تا سند نقشه راه دولت هوشمند تصویب و ابلاغ شود و حالا بایستی به دنبال اجرای درست این سند باشیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت