رئیس جمعیت هلال‌احمر:

نهادهای بین‌المللی از موضع تماشاچی خارج شوند

جامعه

105046
نهادهای بین‌المللی از موضع تماشاچی خارج شوند

رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حملات اخیر علیه غیرنظامیان، از نهادهای بین‌المللی خواست تا در قبال شهادت اطفال و آسیب‌دیدن زنان، سالخوردگان و بیماران، از موضع تماشاچی خارج شوند و اقدامات عملی و مؤثر انجام دهند.

ایران آنلاین: پیرحسین کولیوند روز یکشنبه در گفت‌وگویی با اشاره به ارسال برخی تصاویر شهادت کودکان ایرانی در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشور، اظهار کرد: رئیس دفتر صلیب سرخ در پاسخ به این گزارش‌ها تنها گفت: «قلبم شکست»؛ اما این فقط یک جمله است و کافی نیست. وقتی کودکان بی‌گناه، مادران، پیرمردان، سالخوردگان و بیماران در خانه‌هایشان هدف حملات کور قرار می‌گیرند، این یعنی قلب بشریت شکسته است، نه فقط قلب یک شخص.

به گزارش ایرنا، وی تأکید کرد: از صلیب سرخ و سایر نهادهای مدعی بی‌طرفی و انسان‌دوستی انتظار داریم اقدام کنند، نه فقط اعلام همدردی لفظی.

کولیوند تاکید کرد: جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران در میدان است، مجروحان را نجات می‌دهد، زیر آوار به دنبال حیات می‌گردد؛ اما نهادهای جهانی باید به مسئولیت خود در برابر وجدان بشر عمل کنند.

حملات کور علیه مردم، نقض آشکار اصول بشردوستانه است

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: آنچه در جریان است، حملات کور است. این حملات نه نظامی‌ و نه هدفمند است. قربانیان اغلب کسانی هستند که هیچ امکان دفاع یا حتی فرار نداشتند؛ کودکان، زنان، سالمندان، بیماران، افرادی که در بستر بیماری یا در خانه‌های خود بودند.

۷۰ هزار نیروی تخصصی آماده امدادرسانی در حملات احتمالی

کولیوند همچنین در جلسه ستاد اضطراری هلال احمر گفت: نیروهای هلال احمر از همان لحظات اولیه پای کار بودند و تمامی مسئولان و نیروها عملکرد خوبی در حوزه مدیریت بحران و امدادرسانی داشته اند.

وی افزود: پیشگیری از بحران به خوبی انجام شد و همچنان در دستور کار است و اکنون ۷۰ هزار نیروی تخصصی در حالت آماده باش قرار دارند تا در هر نقطه که اتفاقی رخ داد، در اسرع وقت برای امدادرسانی به محل اعزام شوند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر اضاقه کرد: علاوه بر این خط تلفنی راه اندازی شد تا مردم در تماس با آن، از مشاوره لازم برخوردار شوند. نکات پدافندی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و از امکانات و تاسیسات به بهترین شکل محافظت شود. باید نقاط ضعف و قدرت شناسایی و از وقوع بحران جلوگیری شود.

وی ادامه داد:‌ حمایت از اقشار آسیب پذیر باید با جدیت در داخل ایران پیگیری شود. آمادگی لازم برای شرایط متفاوت وجود دارد و تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری اندیشیده شده است و در تمام لحظات در کنار مردم هستیم.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب شب گذشته (جمعه شب) در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به صدای واحد همه‌ی مسئولان، جناح‌های گوناگون سیاسی و آحاد گوناگون کشور مبنی بر لزوم اقدام قدرتمندانه در مقابل هویت خبیث و رذل و تروریست رژیم صهیونیستی گفتند: ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق ۳ با شلیک دهها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی، به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی پاسخ داد.

پس از اجرای این عملیات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: گزارش‌های میدانی، تصاویرماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر دهها موشک بالستیک به اهداف راهبردی است. دشمن برغم ادعای رهگیری، موفق به مقابله با امواج حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران نشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه