معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی خبر داد؛

انهدام ‌ریزپرنده‌های صهیونیستی در مشهد/ امنیت در فرودگاه

استان‌ها

105467
انهدام ‌ریزپرنده‌های صهیونیستی در مشهد/ امنیت در فرودگاه

امیر الله شمقدری گفت: سامانه‌های پدافندی مشهد صبح امروز ۲ مورد تهاجم ریزپرنده های رژیم صهیونیستی به تاسیسات این شهر را دفع، و ریزپرنده‌ها را منهدم کردند.

ایران آنلاین: امیرالله شمقدری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: ساعت حدود ۲ و ۲۵ بامداد امروز در محدوده غرب مشهد صدایی شنیده شد که مربوط به فعالیت سامانه‌های پدافندی شهر بود که در اثر آن چند ریزپرنده مشاهده شد و این ریزپرنده‌ها با واکنش سریع نیروهای مسلح ساقط شدند.

به گزارش تسنیم، وی افزود: ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه صبح امروز نیز سامانه‌های پدافندی با مشاهده ریزپرنده‌ای در محدوده فرودگاه مشهد فعال شدند که ریزپرنده متخاصم با عملیات به هنگام و موفق سامانه‌های پدافندی ساقط شد.

شمقدری اضافه کرد: هوشیاری بالای نیروهای مسلح و دستگاه های امنیتی اطمینان خوبی را برای مردم شریف خراسان رضوی فراهم کرده و این دستگاه ها محکم پای کار هستند و اگر مردم آرامش خوبی دارند ناشی از بیداری چشمان نافذ نیروهای مسلح و دستگاه های امنیتی است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها