مناطق آزاد مکلف شدند؛

تهیه بسته‌های حمایتی ویژه فعالان اقتصادی

بازار

105841
تهیه بسته‌های حمایتی ویژه فعالان اقتصادی

در پی تأکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیران عامل مناطق آزاد مکلف شدند با استفاده از اختیارات قانونی خود، بسته‌های حمایتی ویژه‌ای برای فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در هر منطقه تدوین و معرفی کنند.

ایران آنلاین: این تصمیم در راستای تقویت پشتیبانی هدفمند از فعالیت‌های اقتصادی در مناطق آزاد کشور و متناسب با سیاست‌های کلان دولت چهاردهم در حمایت از تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری اتخاذ شده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس ابلاغ دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مقرر شد هر یک از سازمان‌های مناطق آزاد، با توجه به ویژگی‌ها، مزیت‌ها و نیازهای منطقه‌ای خود، بسته‌های حمایتی متناسب را طراحی و به اجرا درآورند.

رضا مسرور با تأکید بر اهمیت این اقدام، تصریح کرد: اختیارات قانونی مناطق آزاد ظرفیت ارزشمندی برای حمایت از بخش خصوصی است و باید از آن در جهت توانمندسازی فعالان اقتصادی استفاده شود.

دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز آمادگی خود را برای بررسی طرح‌های پیشنهادی مناطق و پشتیبانی از اجرای مؤثر بسته‌های حمایتی اعلام کرده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار