در بیانیه کمیسیون ملی یونسکو در ایران مطرح شد؛

ضرورت توقف روند ترور علم و‌ صلح

جامعه

108309
ضرورت توقف روند ترور علم و‌ صلح

کمیسیون ملی یونسکو در ایران خواستار ایفای نقش رهبران فکری و معنوی جامعه جهانی برای متوقف‌ساختن روند تروریسم علیه علم و میراث بشری توسط رژیم صهیونیستی شد.

ایران آنلاین: بیانیه کمیسیون ملی یونسکو در ایران در رابطه با تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران: در پی تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران و شهادت شماری از فرماندهان، دانشمندان و استادان کشور و شهروندان غیرنظامی، کمیسیون ملی یونسکو در ایران با انتشار بیانیه‌ای رسمی، این اقدام را مصداق آشکار «تروریسم دولتی» دانست و نسبت به تبعات جهانی این جنایت هشدار داد. متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

به‌نام خداوند متعال

تمدن بزرگ ایران در طول حیات پرفراز و نشیبش شاهد حملات فراوانی از سوی بیگانگانی بوده است که اهداف پلیدی همچون دست‌درازی به سرزمین و منابع ایران و نیز کشتار ایرانیان و نابودی میراث و فرهنگ این سرزمین داشته‌اند. این‌بار و در جنایتی تازه، و در آستانه عید سعید غدیرخم، شماری از قهرمانان دفاع مقدس و نیز جمعی از برجسته‌ترین دانشمندان و استادان دانشگاه در مناطق مسکونی و خانه‌های خود به شهادت رسیدند و همسایگان و ساکنان مدنی محله‌های آنان نیز در این هجوم وحشیانه کشته و مجروح شدند.

کمیسیون ملی یونسکو در ایران تأکید کرد:

رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود در غزه و کشتار کودکان و غیرنظامیان آشکارا دست به اعمالی تروریستی زده است و هرگونه کوتاهی در بازداشتن آن از استمرار این جنگ‌طلبی نامحدود بدون تردید صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید خواهد کرد.

کمیسیون ملی یونسکو در ایران ضمن ابراز همدردی و تسلیت به رهبر معظم انقلاب، دولت، ملت شریف ایران و خانواده‌های داغدار، اعلام کرد:

ملت متمدن و فرهنگ بالندۀ ایرانی با همدلی و همبستگی از این آزمون دشوار نیز سالم و سربلندتر از گذشته بیرون خواهد آمد و نقش تاریخی خود را در غنای میراث بشری ایفا خواهد کرد. در عین حال، از جامعۀ جهانی و به ویژه فرهیختگان، روشنفکران و رهبران فکری و معنوی جهانی دعوت می‌کند تا با در نظر داشتن کنوانسیون‌های بین‌‌المللی و به ویژه آن چه مربوط به آزادی و سلامتی دانشمندان است و با محکوم‌کردن این تروریسم دولتی و هر اقدام مؤثر دیگری اجازه ندهند صلح جهانی، حقوق بشر و عدالت انسانی بیش از این تهدید شود و آسیب بیند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه