برگزاری مجمع عمومی سالیانه فدراسیون؛

نایب رئیس زنان فدراسیون تکواندو انتخاب و معرفی شد

ورزش

115706
نایب رئیس زنان فدراسیون تکواندو انتخاب و معرفی شد

در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون تکواندو که امروز دوشنبه بصورت وبیناری با حضور اعضای مجمع برگزار شد، طلعت مرادی با کسب اکثریت آرا به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو انتخاب و معرفی شد.

ایران آنلاین:  مرادی از داوران و مربیان تکواندو، عضو کمیته فنی هیات تکواندو استان تهران است. وی همچنین در رقابت‌های پومسه قهرمانی سال ۲۰۱۱ جهان عضو تیم ملی بوده و علاوه بر سابقه مربیگری در تیم‌های ملی، در رقابت‌های قهرمانی پومسه آسیای قزاقستان موفق به کسب نشان طلا در بخش تیمی شده است.

به گزارش ایرنا، با این اوصاف پست نایب رئیسی بانوان فدراسیون تکواندو پس از سه سال اداره شدن با سرپرستی از بلاتکلیفی خارج شد. پیش از این عشرت شاه‌محمدی و لیلا سلیمی در مقاطع مختلف به‌عنوان سرپرست نایب‌رئیسی بانوان فدراسیون تکواندو فعالیت کرده که نتوانستند رای اعتماد اعضای مجمع را بگیرند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش