بُرد سخت سپاهان و امیدهایی که در نقشجهان زنده شد
ورزش
125780
تیم فوتبال سپاهان ایران در دیدار مقابل آخال ترکمنستان به برتری یک بر صفر رسید تا امیدهای طلاییپوشان برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، زنده شود.
ایران آنلاین: تیمهای آخال ترکمنستان و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی لیگ آسیا از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه نقشجهان به مصاف هم رفتند.
به گزارش ایرنا، در این بازی که قضاوت آن بر عهده عمار ابراهیم حسن و کمک محمد جعفر، عبدالله صالح(بحرین) و یودی نورچاهیا (اندونزی) بود، طلاییپوشان در شرایطی که استقبال چندانی از این بازی نشده بود پا به میدان گذاشتند.
محرم نویدکیا برای این بازی سیدحسین حسینی را درون دروازه قرار داد و محمد دانشگر، امین حزباوی، آریا یوسفی، امید نورافکن، عارف حاجیعیدی، آرش رضاوند، ریکاردو آلوز، آریا شفیعدوست، ایوان سانچز و مجید علیاری به زمین فرستاد.
تلاش دو تیم در نیمه نخست با تساوی بدون گل همراه بود تا موقعیتهای سپاهان در این نیمه بینتیجه ماند.
در این نیمه سپاهان از نظر آماری شرایط بهتری داشت و ۶۲ درصد مالکیت توپ را از آن خود کرده بود.
در نیمه دوم و در شرایطی که بازی به وقتهای پایانی خود نزدیک میشد کاوه رضایی در دقیقه ۸۲ برای سپاهان گلزنی کرد تا شاگردان نویدکیا در این دیدار خانگی در آستانه پیروزی قرار بگیرند.
در این گروه با توجه به حذف نماینده هند، سپاهان در بازی بعد هم در نقشجهان باید به مصاف آخال برود و در صورت برتری میتواند در کنار الحسین اردن به مرحله بعدی صعود کند.
هم اکنون الحسین اردن در این گروه ۶ امتیازی است، سپاهان سه امتیاز دارد و آخال نیز بدون امتیاز است.
انتهای پیام/