ساعی؛ ناکام بزرگ در انتخابات جهانی

ورزش

126364
ساعی؛ ناکام بزرگ در انتخابات جهانی

شکست‌های کاروان تکواندو ایران در ووشی، تنها روی تابلو مدال‌ها نماند، این‌بار ناکامی فراتر رفت و به میز قدرت جهانی رسید، جایی که هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو، از ورود به هیأت اجرایی فدراسیون جهانی بازماند.

گروه ورزشی: ناامیدی در ووشی فقط گریبان مدال‌آوران المپیکی را نگرفت. هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو ایران، در انتخابات فدراسیون جهانی نتوانست به جمع اعضای هیأت اجرایی راه پیدا کند. او یکی از ۳۴ نامزد حاضر در رقابت انتخاباتی بود اما از کسب رأی کافی بازماند.
در مقابل، چهره‌هایی چون مهاواد هداوه از امارات و احمد حمدان از عربستان، کشورهایی با سابقه‌ای محدود در این رشته، توانستند در میان ۱۴ عضو هیأت اجرایی جای بگیرند — نتیجه‌ای که بار دیگر جایگاه تکواندوی ایران در سطح جهانی را زیر سایه تردید قرار داد.

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش