معاون سابق وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد؛

هشدار به‌دنبال غیرحضوری شدن مدارس/ کسری ساعات آموزش جبران شود

جامعه

133674
هشدار به‌دنبال غیرحضوری شدن مدارس/ کسری ساعات آموزش جبران شود

محمد مهدی کاظمی گفت که مدیران آموزش و پرورش در ستاد و استان‌ها، باید برای جبران افت یادگیری دانش‌آموزان و کاهش ساعت آموزش، تصمیم‌گیری و اقدام کنند.

ایران آنلاین: معاون سابق وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی خود در ویراستی با گلایه از برخی تصمیم‌گیری‌ها نوشت: کارگروه اضطرار آلودگی هوا درحالیکه پیش بینی شده بود شاخص آلودگی کاهش خواهدیافت، مدارس و دانشگاه را برای سه‌شنبه تعطیل کرد و علیرغم بالابودن شاخص چهارشنبه، مراکزآموزشی فعال هستند! چه تصمیمی است؟

به گزارش ایسنا، وی در ادامه آورده است: فارغ از اینکه نظام تعلیم وتربیت تاوان سوءمدیریت و کوتاهی برخی مدیران در کنترل ناترازی انرژی و آلودگی هوا و ... را می‌دهد، آنچه مهم است اینکه خلاء کسری آموزش بایدجبران شود. مدیران آموزش وپرورش در ستاد و استان، بایدبرای جبران افت یادگیری دانش‌آموزان و کاهش ساعت آموزش، تصمیم‌گیری و اقدام کنند تا شاهد افت کیفیت آموزشی و میانگین نمرات و نیز کاهش رتبه ایران در نتایج آزمون تیمز و پرلز نباشیم.

وی در پایان آورده است: این تعطیلی مدارس باید جبران شود، تا بهانه ای در پایان سال تحصیلی وجود نداشته باشد.هر چند علیرغم وعده های سال تحصیلی گذشته، اقدامی انجام نشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه