عسگری: گل پرسپولیس سالم بود
ورزش
136334
کارشناس داوری کشورمان درباره گل تساوی پرسپولیس به تراکتور در مرحله یکشانزدهم جام حذفی گفت: گل پرسپولیس سالم بود و روی بیرانوند خطایی انجام نشد.
ایران آنلاین: تیمهای فوتبال تراکتور و پرسپولیس از ساعت ۱۶:۱۵ عصر امروز (پنجشنبه) در چارچوب مرحله یکشانزدهم جام حذفی در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف هم رفتهاند.
انتهای پیام/
به گزارش ایرنا، در حالی که این دیدار که تا ثانیههای پایانی با گل مهدی ترابی با نتیجه یک بر صفر به نفع پرسپولیس در جریان بود، محمد حسین کنعانیزادگان در دقیقه ۶+۹۰ روی یک ضربه سر روی کرنر ارسالی از سمت راست دروازه تراکتور را باز کرد تا بازی یک - یک شود و برای تعیین تیم برنده به وقت اضافه کشیده شود. در صحنه گل بازیکنان و مربیان تراکتور معترض بودند که روی بیرانوند خطا شده است و گل باید مردود اعلام شود. با این حال بیژن حیدری داور مسابقه پس از مشورت با کمکداوران ویدئویی گل را سالم اعلام کرد.
حسین عسگری کارشناس داوری کشورمان در گفتوگو با ایرنا درباره گل پرسپولیس گفت: گل پرسپولیس سالم بود و به درستی قبول شد. هیچ خطایی رخ نداد و بیرانوند در محاسباتش برای خروج اشتباه کرد و خروج درستی نداشت.
وی افزود: بیرانوند از پشت بازیکنان پرسپولیس آمد و هیچ بازیکنی از پرسپولیس پشت بیرانوند نبود و خطایی انجام نشد.
عسگری در مجموع قضاوت حیدری را خوب اعلام کرد و اظهار داشت: صحنه خاصی که اشتباه تاثیرگذاری داور داشته باشد، رخ نداد و داور به خوبی قضاوت کرد.
انتهای پیام/