نگاهی به ترکیب منتخب هفته پانزدهم لیگ‌ برتر فوتبال

ورزش

138027
نگاهی به ترکیب منتخب هفته پانزدهم لیگ‌ برتر فوتبال

ترکیب منتخب هفته پایانی نیم‌فصل رقابت‌های لیگ برتر فوتبال تحت تاثیر برتری تیم‌های فولاد خوزستان، پرسپولیس، استقلال خوزستان و گل‌گهر سیرجان قرار گرفته و ستاره‌های تراکتور تبریز و استقلال تهران در تیم منتخب این هفته غایب هستند.

ایران آنلاین: هفته پانزدهم از بیست‌وپنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال با برگزاری هشت دیدار طی ۴ روز پیگیری شد. در مجموع ۹ بار توپ از خط دروازه‌ها عبور کرد که نسبت به هفته قبل شاهد گل‌های کمتری بودیم. در این هفته ۶ تیم موفق شدند با پیروزی زمین بازی را ترک کنند و تنها ۲ دیدار برنده نداشت. ۴ تیم میزبان موفق شدند با شکست، حریفان خود را بدرقه کنند و ۲ تیم میهمان نیز با برتری زمین بازی را ترک کردند.

به گزارش ایرنا، ترکیب منتخب هفته پایانی نیم‌فصل رقابت‌های لیگ برتر فوتبال تحت تاثیر برتری تیم‌های فولاد خوزستان، پرسپولیس، استقلال خوزستان و گل‌گهر سیرجان قرار گرفته است. جایی که این تیم‌ها با ۲ بازیکن بیشترین نماینده را در این هفته در اختیار دارند. در نهایت نیز تیم‌های شمس‌آذر قزوین، ملوان بندرانزلی و سپاهان اصفهان نیز با یک بازیکن ترکیب منتخب این هفته را تشکیل می‌دهند.

پرسپولیس با اوسمار بعد از شکست و حذف تلخ مقابل تراکتور در جام حذفی توانست در این هفته مس را در رفسنجان مغلوب کند تا نتایج درخشان آن‌ها در لیگ برتر ادامه‌دار باشد. پرسپولیس تنها تیمی است که مس رفسنجان در تاریخ لیگ برتر هیچ وقت موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش برابر آن نشده است.

تک گل سرخ‌پوشان را در این دیدار سروش رفیعی به ثمر رساند. سروش خودش پایه‌گذار حمله بود و با اضافه شدن به موقع به فاز تهاجمی توانست پاس کات‌بک علی‌علیپور را با یک ضربه دقیق دروازه نیمارمیرزازاد را باز کند. او از هفته دهم به بعد سومین گل خود را برای پرسپولیس به ثمر رساند و در نهایت عنوان بهترین بازیکن زمین را نیز کسب کرد. دیگر ستاره پرسپولیس در این دیدار محمدحسین کنعانی‌زادگان بود، او در خط دفاعی نمایش بسیاری خوبی داشت و در شرایطی که بعد از حذف در جام حذفی زیر فشار زیادی بود، توانست بارها مانع از حملات مهاجمین مس شود.

دو تیم پایین جدولی در این هفته در اهواز مقابل یکدیگر قرار گرفتند که در نهایت این استقلال خوزستان بود که توانست با کسب سه امتیاز کمی از پایین جدول فاصله بگیرد. حجت احمدی مهاجم ۲۱ ساله آبی‌های خوزستان در وقت‌های اضافی نیمه اول موفق شد دروازه ذوب‌آهن را باز کند و در ادامه نیز پایه ساز گل دوم نیز شد، تا در نهایت عنوان بهترین بازیکن زمین را نیز کسب کند. احمدی با ۳ گل بهترین گلزن این فصل آبی‌های خوزستان است. دیگر ستاره این تیم در این دیدار امیرحسین جلالی‌وند بود، او در نیمه دوم با یک حرکت تکنیکی به قلب دفاع گاندوها زد و توانست با یک ضربه نوک‌پا گل دوم را به ثمر برساند تا خیال استقلال بابت کسب ۳ امتیاز راحت شود. استقلال خوزستان پس از ۸ بازی سرانجام در این دیدار به پیروزی رسید.

شاگردان یحیی گل‌محمدی بعد از برتری مقابل چادرملو در جام حذفی، سرانجام در لیگ‌برتر نیز توانستند به برتری دست پیدا کنند. نکته جالب در رابطه با فولاد این بود که آن‌ها تنها تیم لیگ در این فصل هستند که در نیمه اول موفق به گلزنی نشدند. فولاد این هفته میهمان فجر در شیراز بود و با درخشش احسان محروقی توانست ۳ امتیاز حساس این دیدار را به حساب خود واریز کند.

محروقی ابتدا موفق شد روی سردرگمی مدافعان فجر با یک شوت روی‌پا تماشایی گل اول را به ثمر برساند و در ادامه بعد از گل تساوی دقایق پایانی فجر یک‌بار دیگر در دقیقه ۱۴+۹۰ با ضربه سر تماشایی گل‌ دوم و برتری را به ثمر برساند تا تعداد گل‌های او در لیگ بترر به عدد چهار افزایش پیدا کند و عنوان بهترنی بازیکن زمین را نیز کسب کرد. دیگر ستاره فولاد در این دیدار سینا اسدبیگی هافبک سابق پرسپولیس بود، که به علاوه اینکه در میانه میدان با جنگندگی بالا مانع از طراحی حملات حریف شد، با ارسال دقیق در دقایق پایانی یک پاس گل دیگر را به نام خودش در لباس فولاد به ثبت رساند. برای اولین‌بار در این فصل بازی‌های فولاد بیش از یک گل داشت!

استقلال بعد از برتری درخشان در آسیا و کسب جواز حضور در رقابت‌های حذفی، در این هفته میزبان گل‌گهر بود. شاگردان ساپینتو که برای بازگشت به جمع مدعیان نیاز به ۳ امتیاز این دیدار داشت، در نهایت نتوانست به این امر دست پیدا کند، تا شاگردان مهدی تارتار با برتری در این دیدار به رتبه چهارم صعود کنند. استقلال تنها تیمی بود که در تمام بازی‌های خانگی خود قبل از این دیدار موفق به گلزنی شده بود و پس از ۱۳ بازی در تمام رقابت‌ها متحمل شکست شد. بدون‌شک ستاره این دیدار مهاجم ۱۹ ساله سیرجانی‌ها بود، پوریا شهرآبادی با دوندگی بالا در این دیدار بارها مدافعین استقلال را به دردسر انداخت و در نهایت نیز با یک ضربه سر دیدنی تک گل سه امتیازی این تیم را به ثمر رساند و برای دومین‌بار در ۳ بازی اخیر عنوان بهترین بازیکن زمین را نیز کسب کرد. دیگر ستاره این تیم امیر جعفری مدافع چپ گل‌گهر بود، او به خوبی در این دیدار یاسر آسانی ستاره این فصل آبی‌ها را مهار کرد و توانست یا ارسال دقیق پایه‌گذار تک گل ۳ امتیازی تیم خود نیز در این دیدار باشد. گل‌گهر پس از ۶ فصل موفق به پیروزی برابر استقلال شد.

ملوان در این هفته میزبان آلومینوم بود، شاگردان مازیار زارع توانستند قبل از دیدار معوقه خود با تراکتور با تک گل زیبا و تماشایی قائم اسلامی‌خواه ۳ امتیاز را کسب کنند. اسلامی‌خواه بعد از اینکه در رقابت‌های جام حذفی مقابل همین تیم در جریان بازی پنالتی از دست داده بود در این دیدار به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شد، او در دقایق پایانی پشت ضربه ایستگاهی قرار گرفت و به بهترین حالت ممکن توپ را وارد دروازه محمد خلیفه کرد تا یکی از زیباترین گل‌های فصل را به نام خودش ثبت کند و در نهایت عنوان بهرتین بازیکن زمین را نیز کسب کرد.

شمس‌آذر در این هفته توانست ترمز تراکتور را بکشد، ستاره این دیدار علیرضا جعفرپور دروازه بان شمس بود که با واکنش‌های تماشایی خود بارها مانع از گلزنی بازیکنان تراکتور شد تا این تیم یک امتیاز مهم را در خانه مقابل یکی از مدعیان قهرمانی کسب کرد. او در این دیدار ۴ مهار موفق داشت و برای سومین‌بار در این فصل عنوان بهترین بازیکن زمین را نیز کسب کرد. شاگردان رضایی در این فصل رکورددار تساوی هستند و با ۱۰ تساوی بیشترین تعداد را از این رو در اختیار دارد.

سپاهان در این هفته موفق شد هشتمین برد متوالی خود را در این فصل کشب کند و با رکورد بیشترین برد متوالی در یک فصل از تاریخ لیگ برتر برابر شود. این تیم برای ششمین بازی متوالی دروازه‌اش را بسته نگه داشت. آریا یوسفی مدافع ملی‌پوش و جوان طلایی‌پوشان در این دیدار نمایش خیلی خوبی داشت و علاوه بر اینکه در کارهای دفاعی موفق بود توانست ۲ پاس کلیدی را به نام خودش ثبت کند و در نهایت برای اولین بار در این فصل عنوان بهرتین بازیکن زمین را کسب کرد.

ترکیب منتخب هفته پانزدهم:

دروازه‌بان: علیرضا جعفرپور(شمس‌آذر قزوین)

مدافعان: امیر جعفری(گل‌گهر سیرجان)، محمد حسین کنعانی‌زادگان(پرسپولیس) و آریا یوسفی(سپاهان)

هافبک‌ها: قائم اسلامی‌خواه(ملوان بندرانزلی)، سروش رفیعی(پرسپولیس)، امیرحسین جلالی وند(استقلال خوزستان) و سینا اسدبیگی(فولاد خوزستان)

مهاجمان: پوریا شهرآبادی(گل گهر سیرجان)، حجت احمدی(استقلال خوزستان) و احسان محروقی(فولاد خوزستان)

نتایج کامل دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر به شرح زیر است:

استقلال خوزستان ۲ - ذوب‌آهن اصفهان صفر

آلومینیوم اراک صفر - ملوان بندرانزلی یک

شمس‌آذر قزوین صفر - تراکتور تبریز صفر

مس‌رفسنجان صفر - پرسپولیس یک

فجرسپاسی شیراز یک - فولاد خوزستان ۲

پیکان صفر- خیبر خرم‌آباد صفر

سپاهان یک - چادرملو صفر

گل‌گهر سیرجان یک - استقلال تهران صفر


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش