افشین: حمایت از دانش‌بنیان‌ها نباید در شرایط تحریم و غیر تحریم تغییر کند

دولت

138406
افشین: حمایت از دانش‌بنیان‌ها نباید در شرایط تحریم و غیر تحریم تغییر کند

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوربا یادآوری آنکه، اوج شکوفایی و گشایش بازار و فروش دانش‌بنیان‌ها در کشور به مواقع بحرانی باز می‌گردد، اظهار امیدواری کرد این فرهنگ به شکلی تغییر کند که هنگامی کشور در آرامش و شرایط بدون محدودیت هم به سر می‌برد نگاه حمایتی به حوزه علم و فناوری بدون تغییر و حتی بیشتر باشد.

ایران آنلاین: حسین افشین امروز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران و در پاسخ به اینکه، معاونت علمی در شرایط تحریم چه حمایت‌هایی از فعالان زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور داشته است، تاکید کرد: حمایت‌های ما از فناوران و دانش‌بنیان‌ها وابسته به شرایط تحریمی نیست.

به گزارش ایرنا، افشین با بیان اینکه، البته تحریم‌ها و وجود محدودیت‌ها برای فعالان حوزه دانش‌بنیان از ابعاد مثبت و البته منفی برخوردار است، افزود: دغدغه دانش‌بنیان‌ها که آن هم ریشه در مشکلات فرهنگی دارد، در نبود تحریم‌ها کمتر و با محدودیت‌ها بیشتر است.

معاون علمی رئیس جمهور افزود: به عنوان مثال اوج شکوفایی و گشایش بازار و فروش دانش‌بنیان‌ها در زمان تحریم‌ها و بحران‌ها از جمله بحران کرونا بود چرا که در کشور بیشتر به دنبال راهکارهای فناورانه بوده‌ایم.

افشین اظهار امیدواری کرد این فرهنگ به شکلی تغییر کند که هنگامی که کشور در آرامش و شرایط بدون تحریم و محدودیت هم به سر می‌برد، نگاه حمایتی به حوزه علم و فناوری و فعالان این زیست‌بوم بیشتر باشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت