چندی پیش پایتخت امارات متحده عربی میزبان تازهترین دستاوردهای فناورانه از سراسر جهان بود و موفق به جذب بیش از ۶هزار و ۵۰۰ غرفهدار از ۱۸۰ کشور و بیش از ۲۰۰هزار بازدیدکننده شد.
مدیرعامل بانک پارسیان بابیان اینکه شرکتهای دانشبنیان نقش بسیار موثری در اقتصاد کشور ایفا میکنند، دستیابی کشور به رشد اقتصادی پایدار را مستلزم توجه به اقتصاد دانشبنیان و خلاقِ مبتنی بر فناوری اطلاعات عنوان و تأکید کرد: باید الزامات تحقق این امر اعم از نهادسازی و ایجاد سازوکار و ساختارهای موردنیاز برای تحقق این موضوع فراهم گردد.
معاون علمی رئیسجمهور در تبیین دستاوردهای معاونت گفت: فروش شرکتهای دانشبنیان با ۲۲۵ درصد افزایش به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید و صادرات محصولات این شرکتها از ۲۹۶ میلیون دلار در سال ۱۳۹۹ به ۲ هزار و و ۵۲۰ میلیون دلار در پایان سال ۱۴۰۲ رسید.
سخنگوی دولت گفت: طرح تصویب منطقه بینالمللی نوآوری ایران را در دستور کار داریم که در آن حمایت ویژهای از دانشبنیانها خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: در راستای اجرای طرح های بومی سازی و حمایت از ساخت داخل، تاکنون با ۳۵ شرکت دانش بنیان به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد ریال در پالایشگاه بندرعباس قرارداد منعقد شده است.
معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه رئیسجمهور شهید شخصا درمورد حوزه دانشبنیانها دغدغه داشت، گفت: حمکرانی دانش بنیان و نخبگانی مهمترین مسیر پیشرفت در ایران است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، تصویب و اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان را ماحصل پیگیریهای شخص آیت الله رئیسی دانست و گفت: رئیسجمهور شهید دولت سیزدهم به اهمیت اقتصاد دانشبنیان باوری عمیق داشت.
شرکت نفت سپاهان و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تفاهم نامه توسعه اقتصاد دانش بنیان در صنایع پالایشی امضا کردند.
مسعودبهرامی گفت: ما ۴ کد مدرسه سمپاد را در مناطق کمتر برخوردار شهرستانهای استان تهران اضافه کردیم، این باعث شد که دانشآموزان بیشتری بتوانند وارد مدرسه سمپاد شوند.
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه صادرات محصولات دانش بنیان را اولویت اصلی وزارت صمت و صندوق ضمانت صادرات ایران برشمرد و از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی کرد.
رییس جهاد دانشگاهی از افزایش آمار شرکتهای دانشبنیان در دولت فعلی خبر داد و گفت: قبل از روی کار آمدن این دولت تعداد شرکتهای دانش بنیان ۵ هزار شرکت بود که این آمار امروزه با افزایش دو برابری به ۱۰ هزار شرکت رسیده است.
در سالی که گذشت، فناوران حاضر در شرکتهای دانشبنیان با ریلگذاری مناسب و قرار گرفتن در مسیر درست علمی موفق شدند سهم تولیدات زیست فناوری(بیوتکنولوژی) از کل تولید ناخالص ملی کشور را افزایش چشمگیری دهند. از سوی دیگر این شرکتهای دانشبنیان در صرفهجویی ارزی نیز عملکردی موفق داشتهاند و در سال گذشته با تولید محصولات خود در حوزه زیست فناوری توانستند از خروج بخش قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری کنند.
مهلت تمدید شده فراخوان حمایت از طرحهای فناورانه در حوزه توسعه فناوریهای تجهیزات رادیویی نسل جدید (ترنج) ۳۱ فروردینماه پایان مییابد.