آیت‌الله مکارم شیرازی:

نقاب از چهره اغتشاشگران افتاده است

سیاست

140578
نقاب از چهره اغتشاشگران افتاده است

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به اغتشاشات و حوادث تروریستی صورت گرفته اخیر در کشور، اظهار کرد: نقاب از چهره خرابکاران افتاده و اسرائیل هم اذعان کرده است که در این اغتشاشات نقش دارد.

ایران آنلاین: آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با اعضای هیأت رئیسه جامعه مدرسین قم ضمن قدردانی از مواضع جامعه مدرسین، گفت: جامعه مدرسین از روز اول به عنوان یک حمایتگر از نظام و کشور تأسیس شده و همیشه در صحنه های مختلف حضور قوی داشته است.

به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید افزود: هرگونه اقدام برای تخریب مساجد، اماکن عمومی، محل زندگی کسبه، بانک‌ها و دیگر اموال مردم، نوعی مبارزه با نظام و اسلام است.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به مشکلات اقتصادی که گریبانگیر مردم است، گفت: دولت برای کمک به معیشت مردم مبلغی را در نظر گرفت که کار خوبی بود، ولی بلافاصله ارز کالاهای اساسی را قطع کرد و باعث شد که در تمام کالاها تأثیر بگذارد و مردم بیشتر تحت فشار قرار گرفتند.

وی افزایش حقوق کارگران و کارمندان را متناسب با تورم ندانست و افزود: افزایش حقوق در سال یک بار اتفاق می افتد، ولی اجناس در طول سال چند بار گران می‌شود و حقوق آن‌ها جوابگوی هزینه‌ها نیست. مخصوصاً بعضی ها که مستأجر هستند شرایط برای آنها سخت‌تر است.

این مرجع تقلید با تأکید بر هم‌اندیشی و تلاش دولت و مجلس برای مهار گرانی ها، گفت: دولت باید هوشیاری لازم را انجام بدهد و بداند در برهه حساسی است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست