ثبت‌نام آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان تمدید می‌شود

دولت

141274
ثبت‌نام آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان تمدید می‌شود

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تمدید ثبت‌نام آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان خبر داد.

ایران آنلاین: رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور علاءالدین رفیع‌زاده، روز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، از انتشار آگهی جذب ۵۰۰ مدیر جوان برای فعالیت در دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داده بود.رفیع‌زاده گفته بود که ثبت‌نام آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان تا نهم دی‌ماه ادامه دار بوده همچنین در سیزدهم و چهاردهم دی‌ماه فرصتی برای اصلاح اطلاعات در نظر گرفته خواهد شد.

به گزارش فارس، اما معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره تمدید ثبت‌نام آزمون جذب مدیران جوان گفت: با توجه به اینکه نزدیک به ۲ هفته اینترنت کشور دچار اختلال شده بود لذا با هماهنگی صورت‌گرفته با رئیس مرکز آموزش کشور ثبت‌نام جذب ۵۰۰ مدیر جوان تمدید خواهد شد.

گفتنی است، علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور پیش از این نیز به خبرنگار فارس گفته بود که آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان در بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.همچنین متقاضیان می‌توانند برای حضور در طرح جذب ۵۰۰ مدیر جوان به سامانه مرکز آموزش مدیریت دولتی به آدرس azmoon.smtc.ac.ir مراجعه کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت