جانشین پلیس راه راهور فراجا؛

جاده‌های ایران برفی می‌شود / رانندگان با تجهیزات تردد کنند

جامعه

141408
جاده‌های ایران برفی می‌شود / رانندگان با تجهیزات تردد کنند

جانشین پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: در اکثر محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور، شاهد بارش برف و باران هستیم و سطح محورها لغزنده است.

ایران آنلاین: سیاوش محبی در خصوص آخرین وضعیت جوی_ ترافیکی در محورهای کشور، گفت: در اکثر محورهای استان‌های سراسر کشور، شاهد بارش برف و باران هستیم.

به گزارش ایسنا، وی در خصوص وضعیت ترافیکی در محورهای شمال کشور، گفت: وضعیت ترافیکی در محورهای شمالی روان است و هیچ مشکل ترافیکی تا این لحظه وجود ندارد. 

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تأکید بر اینکه سطح محورها لغزنده است و رانندگان باید احتیاط لازم را داشته باشند، افزود: تا این ساعت محوری که به واسطه برف و باران مسدود باشد، نداریم. 

سرهنگ محبی در خاتمه تاکید کرد: عزیزانی که قصد سفر دارند، زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی، پوشاک گرم و موادغذایی به همراه داشته باشند. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه