حاشیه‌های پرونده اپستین ادامه دارد؛

پای بیل و هیلاری کلینتون به مجلس آمریکا باز شد

جهان

143584
پای بیل و هیلاری کلینتون به مجلس آمریکا باز شد

سخنگوی بیل کلینتون رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا خبر داد: او و هیلاری کلینتون در چهارچوب تحقیقات مجلس آمریکا در مورد جفری اپستین، شهادت خواهند داد.

ایران آنلاین: خبرگزاری فرانسه گزارش داد: این زوج در بدو امر از حضور در برابر قانونگذاران برای بررسی چگونگی رسیدگی مقام‌های پیشین آمریکا به تحقیقات در مورد این سرمایه‌دار متوفی که با نخبگان تجاری و سیاسی جهان ارتباط و مکاتبه داشت، خودداری کرده بودند.
 
به گزارش ایرنا، کمیته قوانین مجلس آمریکا در گذشته قطعنامه‌هایی را تصویب کرده که بر اساس آنها رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه پیشین آمریکا به نادیده گرفتن احضاریه‌های این نهاد برای حضور در مجلس و توضیح ارتباطشان با اپستین متهم شده بودند.
 
به نوشته خبرگزاری فرانسه، ماجرای اپستین سایه سنگینی بر واشنگتن انداخته، برخی از چهره‌های سیاسی برجسته آمریکا را درگیر کرده و به درگیری‌های حزبی دامن زده است.
 
دموکرات‌ها می‌گویند که این تحقیقات به جای نظارت مشروع، برای حمله به مخالفان سیاسی دونالد ترامپ که خود از همکاران قدیمی اپستین بوده و برای شهادت فراخوانده نشده، به کار گرفته شده است.
 
نه ترامپ و نه کلینتون‌ها در ارتباط با فعالیت‌های اپستین به جرم کیفری متهم نشده‌اند.
 
به گفته جمهوری‌خواهان، ارتباط‌های گذشته این زوج دموکرات با این تاجر بزرگ، از جمله استفاده بیل کلینتون از هواپیمای شخصی او در اوایل دهه ۲۰۰۰، بازجویی حضوری تحت سوگند را توجیه می‌کند.
 
بیل کلینتون به پرواز با هواپیمای اپستین برای امور بشردوستانه مرتبط با بنیاد کلینتون اذعان کرده، اما گفته که هرگز به جزیره خصوصی او سفر نکرده است.
 
هیلاری کلینتون نیز با رد هر گونه تعامل خاص با اپستین، گفته که هرگز با هواپیمای او پرواز و هرگز به جزیره او سفر نکرده است.
 
به گزارش ایرنا، وزارت دادگستری آمریکا بتازگی بیش از سه میلیون صفحه از پرونده‌های مربوط به تحقیقات در مورد جفری اپستین (میلیاردر بدنام و قاچاقچی) را منتشر کرد که حاوی جزئیات فراوانی از ارتباطات او با قدرتمندترین چهره‌ها در عرصه سیاست، فناوری و امور جهانی است.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان