تهران امروز و فردا بارانی است

جامعه

150633
تهران امروز و فردا بارانی است

اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم فعالیت سامانه بارشی در استان طی امروز و فردا (۱ و ۲ اردیبهشت) و کاهش نسبی دما خبر داد.

ایران آنلاین:

 بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و  وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، امروز (اول اردیبهشت) تا فردا (۲ اردیبهشت) با ادامه فعالیت سامانه بارشی گاهی افزایش ابر و باد و در بعضی ساعت‌ها بارش باران گاهی رعدوبرق در گستره استان به‌ویژه در مناطق شمالی و غربی انتظار است.

همچنین از امروز تا اواخر وقت پنجشنبه (۳ اردیبهشت) در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید در گستره استان تهران به‌ویژه در نیمه جنوبی و مناطق غربی با احتمال گرد و خاک و کاهش موقت شعاع دید در نوار جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا صبح پنجشنبه روند کاهش نسبی دما در گستره استان مورد انتظار است و رخداد یخبندان شبانه سطح زمین در ارتفاعات دور از انتظار نیست.

 آسمان تهران فردا (۲ اردیبهشت) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال بارش خفیف باران با حداکثر و حداقل دمای ۲۱ و ۱۰ درجه سانتیگراد و پس فردا (۳ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد گاهی افزایش باد با احتمال وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۲۳ و ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها