بازگشت ۲۰ ملوان ایرانی از اسلام‌آباد به ایران

سیاست

153632
بازگشت ۲۰ ملوان ایرانی از اسلام‌آباد به ایران

سفیر ایران در اسلام‌آباد امروز از بازگشت ۲۰ ملوان ایرانی به ایران که از سنگاپور به اسلام‌آباد منتقل شده بودند، خبر داد و از تلاش‌های دولت پاکستان در این خصوص قدردانی کرد.

ایران آنلاین:

رضا امیری‌مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان امروز (پنجشنبه) ۳۱ اردیبهشت‌ماه از بازگشت ۲۰ ملوان ایرانی به ایران که به دلیل توقیف کشتی‌ آنها در آ‌ب‌های سنگاپور و پس از تلاش‌های دیپلماتیک از این کشور به پاکستان منتقل شده بودند، خبر داد.

به گزارش فارس، وی در این خصوص در شبکه ایکس از اقدام انساندوستانه و خیرخواهانه دولت پاکستان در راستای پیگیری آزادی ۲۰ ملوان ایرانی که به گفته او به دلیل توقیف کشتی‌شان در آب‌های سنگاپور در وضعیت نامناسبی قرار داشتند، صمیمانه قدردانی کرده است.سفیر ایران در این باره عنوان کرد: در این راستا، از تلاش‌های بی‌وقفه شهباز شریف نخست‌وزیر و وزارت امور خارجه پاکستان، به‌ویژه محمد اسحاق‌دار معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه و سایر نهادهای ذیربط، تشکر می‌کنم.امیری‌مقدم اعلام کرد: این ملوانان پس از تلاش‌های دیپلماتیک از سنگاپور به اسلام‌آباد منتقل شده و ساعاتی پیش به میهن عزیز بازگشتند.

لازم به ذکر است این افراد در پی توقیف غیرقانونی کشتی آنان توسط نیروهای آمریکایی در سواحل سنگاپور، هفته گذشته به اسلام‌آباد منتقل شده بودند. آزادی این افراد در پی رایزنی‌های فشرده عراقچی با وزرای خارجه پاکستان و سنگاپور صورت گرفته است


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست