روبیو:

اخباری در باره مذاکرات با ایران اواخر امروز احتمالا اعلام می‌شود

جهان

153904
اخباری در باره مذاکرات با ایران اواخر امروز احتمالا اعلام می‌شود

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با سوبرامانیام جایشانکار همتای هندی خود ضمن تکرار ادعاهای پیشین علیه ایران، از احتمال انتشار اخبار به روز شده‌ای در باره مذاکرات با ایران در اواخر امروز خبر داد.

ایران آنلاین:

شبکه العربیه با انتشار این خبر گزارش داد؛ مارکو روبیو گفت که در روند مذاکرات با ایران در ۴۸ ساعت گذشته پیشرفت‌های چشمگیری در مورد توافق با ایران انجام شده است و اعلام رسمی در مورد جزئیات آن ممکن است اواخر امروز انجام شود.

به گزارش ایرنا، وی دراین کنفرانس خبری اظهار داشت: فکر می‌کنم امروز اخبار بیشتری درباره وضعیت ایران منتشر شود، احتمال شنیدن اخبار خوب در چند ساعت آینده در مورد تنگه هرمز وجود دارد.
روبیو تاکید که همچنان اقدامات بیشتری پیش از وصول راه حل نهایی لازم است.
تارنمای هندوستان تایمز نیز در این مورد نوشت: روبیو که در دهلی به سر می‌برد، با اشاره به احتمال توافق با ایران، این را «خبر خوبی» برای جهان خواند. این اظهارات ساعاتی پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اعلام کرد واشنگتن به تمدید آتش‌بس ۶۰ روزه که شامل بازگشایی تنگه هرمز نیز می‌شود، نزدیک شده است.
روبیو در دهلی نو به خبرنگاران گفت: «فکر می‌کنم شاید این احتمال وجود داشته باشد که در چند ساعت آینده جهان خبرهای خوبی دریافت کند.»
هندوستان تایمز افزود: توافق صلح پیشنهادی شامل تمدید ۶۰ روزه آتش‌بس فعلی است که در طی آن تنگه هرمز بازگشایی شده و به ایران اجازه فروش نفت خود داده می‌شود.

 سفر دو روزه فرمانده ارتش پاکستان به تهران عصر روز گذشته به پایان رسید. وی دیدارهای سطح بالایی با دکتر پزشکیان، قالیباف و عراقچی انجام داد.

ارتش پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: این یک بازدید کوتاه اما پربار بود و رایزنی‌های تهران منجر به پیشرفت دلگرم‌کننده‌ای به سوی تفاهم نهایی شده است.

در همین حال، رضا امیری مقدم، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد نیز در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس از دریافت تماس تلفنی از جانب وزیر کشور پاکستان خبر داد و اعلام کرد: در صورت تعهد کافی طرف آمریکایی «گام مثبتی» در مورد توافق میان آمریکا و ایران در حال شکل‌گیری است.

سفیر کشورمان افزود: «ما با خوش‌بینی محتاطانه امیدواریم که در صورت تعهد کافی طرف مقابل، گام مثبتی در حال شکل‌گیری است که نتیجه مواضع جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر عزت، ایستادگی نیروهای مسلح دلاور و مقاومت ملت شجاع ایران و همچنین ابتکار و تلاش‌های فداکارانه میانجی پاکستانی است.»

 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، عصر شنبه در مصاحبه با آکسیوس مدعی شد احتمال توافق با ایران ۵۰-۵۰ است و گفت امروز برای بررسی آخرین پیشنهاد تهران با مذاکره‌کنندگان ارشد ایالات متحده دیدار می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در مورد نتایج سفر هیات پاکستانی به تهران گفت: «ما در مرحله نهایی‌سازی این یادداشت تفاهم هستیم. موضوعاتی نیز که در این مرحله درباره آنها بحث می‌شود ــ همان‌طور که اشاره کردم ــ به طور کلی بر خاتمه جنگ متمرکز است.»

اسماعیل بقائی تاکید کرد: «موضوع پایان یافتن تعرضات دریایی آمریکا (همان چیزی که خودشان از آن به عنوان محاصره دریایی یاد می‌کنند) و موضوعات مرتبط با آزاد شدن اموال بلوکه شده ایران، از عمده مواردی هستند که در این یادداشت تفاهم به آن‌ها پرداخته می‌شود.»

 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان