مخالف دوباره مجلس سنا با طرح توقف جنگ تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران

جهان

162224
مخالف دوباره مجلس سنا با طرح توقف جنگ تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران

مجلس سنا آمریکا روز پنجشنبه باز هم طرح عمدتاً نمادین برای توقف جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را رد کرد.

ایران آنلاین:

این طرح با ۵۰ رأی مخالف در برابر ۴۹ رأی موافق در سنا تصویب نشد. این دومین لایحه مربوط به اختیارات جنگی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است که در دو هفته گذشته در سنا با شکست مواجه شده است.

به گزارش ایرنا از واشنگتن پست،‌ قانونگذاران هر دو حزب پیش از این تلاش کرده‌اند تا حملات هوایی (تجاوزکارانه) دولت ترامپ علیه ایران را محدود کنند، اما تلاش‌های آنها نتوانسته است جنگ را متوقف کند.

مجلس نمایندگان و سنا در ماه ژوئن قطعنامه‌ای در مورد اختیارات جنگی تصویب کردند که هدف آن جلوگیری از حملات بیشتر وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) بدون تأیید قانونگذاران این کشور بود.

مجلس نمایندگان آمریکا هفته گذشته نیز مصوبه مشابه دیگری را تصویب کرد.

دونالد ترامپ استدلال کرده است که این طرح ها قانونی نیستند و از پیروی از این قطعنامه‌ها خودداری کرده است.

گرگوری میکس نماینده ارشد دموکرات در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفته است که قصد دارد دولت این کشور را به دلیل تلاش برای دور زدن کنگره در دادگاه به چالش بکشد.

رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر به‌ شدت از جمهوریخواهانی که برای پیشبرد قطعنامه‌های مربوط به اختیارات جنگی رای داده بودند، انتقاد کرده و آنها را در نشست‌ها مورد سرزنش قرار داده بود.

این سیزدهمین بار از ابتدای سال جاری میلادی است که سنای آمریکا درباره اختیارات جنگی ترامپ در قبال ایران رای‌گیری می‌کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان