استاندار همدان:

راه‌اندازی پایگاه شبانه‌روزی صدور گذرنامه در همدان / ۸۸۰۰ زائر از سفر بازنماندند

استان‌ها

162236
راه‌اندازی پایگاه شبانه‌روزی صدور گذرنامه در همدان / 8800 زائر از سفر بازنماندند

استاندار همدان در بازدید از اداره صدور گذرنامه این استان، از راه‌اندازی پایگاه شبانه‌روزی صدور و چاپ گذرنامه در مسیر زائران اربعین خبر داد.

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، حمید ملانوری‌شمسی با اشاره به موقعیت راهبردی همدان در مسیر تردد زائران 16 استان کشور، گفت: بسیاری از زائران عبوری در این مسیر با مشکلاتی نظیر گم شدن، سرقت، نقص یا فراموشی گذرنامه مواجه می‌شوند.

استاندار همدان تأکید کرد: اگر این افراد برای رفع مشکل به شهرهای مبدأ بازگردند، عملاً از ادامه سفر بازمی‌مانند.

وی افزود: فرماندهی انتظامی استان با برپایی یک موکب خدماتی شبانه‌روزی، اقدام به ارائه خدمات اورژانسی و فوری در حوزه گذرنامه کرده است.

ملانوری‌شمسی خاطرنشان کرد: در این مرکز، هم رفع نقص گذرنامه، هم صدور گذرنامه برای متقاضیان برای نخستین بار و هم جایگزینی مدارک مفقودی یا سرقتی در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر خدمات گذرنامه، امکاناتی نظیر تهیه عکس و پوشش‌های پزشکی نیز در این پایگاه به زائران ارائه می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به آمار عملکرد این مرکز تصریح کرد: به‌طور میانگین روزانه 500 تا 600 نفر از این خدمات بهره‌مند می‌شوند که در روزهای اوج این تعداد تا 1800 نفر نیز رسیده است.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون بیش از 8800 گذرنامه در این پایگاه صادر و تحویل زائران شده است.

ملانوری‌شمسی با بیان اینکه سال گذشته به دلیل نبود دستگاه چاپ در محل، تحویل نهایی گذرنامه‌ها با تأخیر همراه بود، گفت: امسال با تأمین تجهیزات و دستگاه‌های چاپ در همین مرکز، تمامی مراحل صدور و تحویل به‌صورت آنی انجام می‌شود.

وی در پایان با قدردانی از همکاران انتظامی و دست‌اندرکاران این طرح، تأکید کرد: این خدمات ارزشمند تا پایان سفر اربعین به‌صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه ادامه خواهد داشت و زائران برای دریافت گذرنامه هیچ دغدغه‌ای نخواهند داشت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها