حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه

جهان

164353
حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه

به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه «ابوالظهور» در حومه ادلب و افزایش تنش‌های این رژیم با دمشق و آنکارا، فرمانده ارتش اسرائیل به طور غیرقانونی در جنوب سوریه حضور پیدا کرد.

ایران آنلاین:

شبکه آی ۲۴ رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) گزارش داد که ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل در چندین منطقه از جنوب سوریه حضور پیدا کرده است.

 به گزارش ایرنا، طبق اعلام این رسانه صهیونیستی، در بحبوحه افزایش تنش‌ها با دمشق و آنکارا، زمیر امروز با نظامیان اسرائیلی مستقر در جنوب سوریه که به صورت غیرقانونی در آنجا حضور دارند، بازدید کرد.

تنش‌ها بین آنکارا و تل آویو پس از آن بالا گرفت که اسرائیل پس از بازدید اخیر هیاتی از ترکیه، حملات هوایی به یک پایگاه هوایی تعطیل‌شده در شمال سوریه انجام داد.

پس از آنکه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شد که سوریه در آستانه «نقض وضعیت موجود» در مسائل امنیتی و فراهم کردن امکان استقرار نیروهای ترکیه در یک پایگاه هوایی در نزدیکی حلب بود، ریاست‌جمهوری ترکیه اعلام کرد که ادعاهای بی‌اساس بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با هدف توجیه حملات هوایی غیرقانونی علیه حاکمیت سوریه مطرح می‌شود.

ریاست‌جمهوری ترکیه همچنین بر حمایت آنکارا از برقراری صلح پایدار در منطقه تاکید کرد. در بیانیه ریاست جمهوری ترکیه آمده است که آنکارا همکاری خود با دولت سوریه را برای برقراری امنیت، ثبات و رفاه در این کشور ادامه خواهد داد.

رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه فرودگاه نظامی «ابوالظهور» در حومه ادلب در شمال غرب سوریه را هدف حمله هوایی قرار داد. در حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی، چهار بار باند این فرودگاه هدف قرار گرفت.

«تام باراک» فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور سوریه در گفت و گو با کانال ۱۵ رژیم صهیونیستی و در خصوص این تجاوز رژیم صهیونیستی، گفت که تنها یک گام با درگیری نظامی مستقیم میان ترکیه و اسرائیل فاصله بود.

باراک پیش از این مدعی شده بود که واشنگتن به‌طور جدی روی سازکاری برای حل‌وفصل اختلافات میان اسرائیل، سوریه و ترکیه کار می‌کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان