تعداد تلفات آمریکایی‌ها زیر تیغ سانسور

جهان

168262
تعداد تلفات آمریکایی‌ها زیر تیغ سانسور

ارتش آمریکا اصابت موشک کروز ایرانی به کشتی حامل تفنگداران آمریکایی را هرگز اعلام نکرد.

ایران آنلاین:

با وجود آنکه ماه سپتامبر دوره‌ای نسبتاً آرام‌تر در جنگ ایران توصیف شده، نیروهای آمریکایی همچنان متحمل تلفات و جراحت شده‌اند. بر اساس داده‌های سامانه تحلیل تلفات دفاعی، در این ماه ۹ تفنگدار دریایی و ۲۹ ملوان آمریکایی در قالب عملیات برون مرزی زخمی شدند. از ۷ ژوئیه نیز مجموعاً ۴۴۳ نیروی نظامی در اثر آنچه «اقدامات خصمانه» خوانده شده، زخمی شده‌اند و تعداد کل مجروحان مرتبط با این دوره به ۸۶۰ نفر رسیده است.
یکی از مواردی که رسانه‌ای نشد، حمله اوایل سپتامبر به یک کشتی غیرنظامی یا غیرمتعلق به نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز بود. هشت تفنگدار دریایی آمریکایی که روی کشتی حضور داشتند، بر اثر اصابت موشک کروز ایرانی زخمی شدند. آسیب‌های گزارش‌شده شامل استنشاق دود و احتمال آسیب مغزی ناشی از ضربه بود. گزارشی از این حمله در زمان وقوع از سوی ارتش آمریکا ارائه نشد.
در همین دوره، شمار واقعی مرگ نیروهای آمریکایی نیز محل پرسش قرار گرفته است. بر اساس اطلاعاتی که در اختیار چند مقام آمریکایی قرار گرفته، تعداد جان‌باختگان جنگ ممکن است بیش از رقم رسمی اعلام‌شده باشد. رقم ۲۲ یا ۲۳ نفر در مقایسه با ۱۸ نفر اعلام‌شده مطرح شده است. بخشی از این اختلاف به تعریف افرادی مربوط می‌شود که در منطقه خاورمیانه و در شرایط جنگی حضور داشته‌اند، اما الزاماً مستقیماً در عملیات جنگ ایران مشارکت نداشته‌اند. سه پیمانکار آمریکایی نیز طبق همین اطلاعات جان باخته‌اند.
مرگ کاپیتان بیانکا ویلکرسون بر اثر یک وضعیت پزشکی در پروازی به عربستان، شمار مرگ‌های آمریکایی در ارتباط با جنگ را افزایش داد. او نوزدهمین نیروی آمریکایی جان‌باخته در این درگیری محسوب شد و هشتمین مورد مرگ «غیرخصمانه» بود.
هزینه جنگ تا اوایل سپتامبر حدود ۴۳٫۶ میلیارد دلار برآورد شده که ۲۸ میلیارد دلار آن مربوط به مهمات بوده است. هم‌زمان، شماری از نمایندگان کنگره خواستار انتشار دقیق‌تر آمار تلفات شده‌اند و طرح‌هایی برای الزام دولت به ارائه اطلاعات کامل‌تر درباره مجروحان و کشته‌شدگان مطرح کرده‌اند./ژورنال امنیت ملی


انتهای پیام/
دیدگاه ها