«ایران آنلاین» گزارش میدهد؛
پرهیز از ستیزه گری و تلاش برای ایجاد مجلسی کارآمد
سیاست
43849
در کوران رقابتهای انتخاباتی، همزمان که اصولگرایان با ارائه لیستهای گوناگون یک اتفاق جدید را از این حیث رقم زدند! بارها از زبان برخی از چهرهها، اصطلاحاتی مثل «پدر خواندگی»، «پدرسالاری»، «وکیل الدوله» و… را شنیدیم و نهایتا کار به ابداع اصطلاحات جدیدی مثل «کیف کشها» نیز کشید!
گروه سیاسی ایران آنلاین: سخنان اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان موید نکات مهمی بود که باید با دقت بیشتری به آن توجه کرد. ایشان در این دیدار با بیان اینکه سخنان اختلافانگیز، دعوا راهانداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند موجب تلخ شدن شیرینی تشکیل مجلس جدید می شود، گفتند: "ضمن اینکه اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندیهای گوناگون شود، از کار اصلی خود باز میماند".
اشارات حضرت آقا شاید به نحوه رقابت برخی از جریان ها و کاندیداهای مجلس شورای اسلامی برمی گشت که در بحبوحه این رقابت ها، اخلاق مداری را به کنار گذاشته و صرفا سعی در ضربه زدن به جریان مقابل داشتند.
با مرور به روند منتهی به انتخابات 11 اسفند می بینیم که اتخاذ مواضع در این خصوص از میانه های سال گذشته که هنوز کشور در تب و تاب اغتشاشات بعد از مرگ مهسا امینی قرار داشت، شروع شد. در آن زمان بیشتر جریان اصلاح طلب طبق روال سال های گذشته در سدد بهره برداری سیاسی از مقوله انتخابات برای جناح خود بودند. اما با شروع سال 1402 و هرچه به زمان انتخابات نزدیکتر شدیم، در اردوگاه اصولگرایان نیز گاه صداهایی شنیده شد که چندان به مصلحت کشور و مردم نبود.
در کوران رقابت های انتخاباتی، همزمان که اصولگراها با ارائه لیست های گوناگون یک اتفاق جدید را از این حیث رقم زدند! بارها از زبان برخی از چهره ها، اصطلاحاتی مثل "پدر خواندگی"، "پدرسالاری"، "وکیل الدوله" و... را شنیدیم و نهایتا کار به ابداع اصطلاحات جدیدی مثل "کیف کش ها" نیز کشید!
البته باید توجه داشت که دسته بندی های سیاسی یک امر طبیعی است و رهبری نیز در سخنان شان به این موضوع اشاره کرده و گفتند: "در کارها و امور سیاسی، اختلاف سلایق و دستهبندیهای سیاسی وجود دارد که مانعی ندارد" اما در این اختلاف سایق نیز باید مصالحی را در نظر گرفت و به گفته رهبری: "همه باید با تقوا پیشه کردن، زمینه جلب رحمت و برکت الهی را فراهم کنند".
به هر روی در پایان کوران رقابت های انتخاباتی علی رغم بدخلقی اصلاح طلبان و عدم مصلحت شناسی برخی از چهره های اصولگرا، آن کسی که حرف آخر را زد، مردم ایران بودند که با وجود بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در تاریخ انقلاب اسلامی، در 11 اسفند ماه چیزی بیش از 41 درصد از واجدان شرایط خود را پای صندوق های رای فرستادند.
این حضور در شرایطی رقم خورد که کشورمان سال ها در شرایط تحریم قرار دارد و هنوز بخش قابل توجهی از مردم درگیر مسائل اقتصادی هستند، در شرایطی که جنگ در منطقه و نبرد بین محور مقاومت با رژیم صیونیستی و همپمانان غربی اش از مرزهای فلسطین اشغالی گرفته تا دریای سرخ فراتر رفته است، مردم ایران دو گام اصلی را برای حفظ وحدت و قدرت داخلی کشور در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات 11 اسفند برداشتند.
اینک که مجلس شورای اسلامی صاحبان چهار ساله اغلب صندلی های خود را شناخته است، همچنان شرایطی که منطقه و کشورمان را تحت تاثیر خود قرار می دهد به قوت خود باقی است. مردم این درک را داشتند و دو گام اساسی را در بهمن و اسفند ماه برداشتند، حالا نوبت به مجلسیان است که با توجه و تامل بیشتر به سخنان اخیر مقام معظم رهبری نسبت به "عدم دعوا راهانداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند" دقت کنند.
چرا که به فرموده رهبری: "اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندیهای گوناگون شود، از کار اصلی خود باز میماند" و مسلما مردمی که با وجود تمام مشکلات پای صندوق های رای حضور یافتند، نیازمند مجلسی قوی هستند که به کار اصلی خود یعنی وضع قوانین و همراهی با دولت برای اصلاح امور کشور بپردازد.
انتهای پیام/