ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در تعطیلات نوروز

جامعه

58940
ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در تعطیلات نوروز

سرپرست امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، محمود آل بویه، سرپرست امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد و گفت: امور اجرایی مرتبط با صدور مجوزهای ترخیص و مصرف اقلام اساسی در اداره کل و معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در ایام نوروز بدون توقف ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی توسط تمامی کارشناسان حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ها از جمله ثبت و گزارش مشاهده هرگونه عدم انطباق فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه و مصرف، پیگیری و انجام اقدامات قانونی موارد تخلف احتمالی، رسیدگی به شکایات مردمی مطابق با دستورالعمل‌های مربوطه به صورت مستمر در ایام نوروز صورت می‌گیرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه