دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
تبدیل ایران به قطب توریست درمانی هدفگذاری شده است
جامعه
59163
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ارتقای ایران اسلامی به جایگاه عظیم علمی در رشتههای پزشکی و تبدیل شدن به قطب توریست درمانی منطقه و جهان هدفگذاری شده است.
به گزارش گروه اجتماعی ایران انلاین، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه سه شنبه شب در آیین میلاد کریم اهل بیت(ع) در بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی(ع) دزفول اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتقای حوزه سلامت را به طور جدی در دستور کار قرار داده و کمیسیون تخصصی سلامت برای کار منسجم در زمینه علم، دانش و فناوری پزشکی ذیل این شورا ایجاد شده است.
وی مستقل شدن آیین نامه ارتقای علوم پزشکی از سایر رشتهها را از جمله مصوبه های شورای عالی انقلاب فرهنگی برشمرد و گفت: مسایل مرتبط با سلامت به صورت تخصصی تر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دست بررسی است.
ویژگی مشترک همه ایرانیان عشق به وطن و ایران است
حجت الاسلام خسروپناه نوعدوستی و کار خیر را از جمله ویژگیهای بارز ایرانیان عنوان کرد و افزود: بسیاری از خیرانی که در حال ساخت مدرسه و بیمارستان در کشور هستند ایرانیهایی هستند که در خارج کشور زندگی میکنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ویژگی مشترک همه ایرانیان عشق به وطن و ایران است گفت: مراکز درمانی بسیار پیشرفته و ممتازی در سراسر کشور توسط خیران نوع دوست احداث و در حال خدمت رسانی به بیماران است.
وی تاکید کرد: اگر چه انسان های خیر منحصر به ایران نیستند و در کشورهای مختلف نیز وجود دارند ولی تعداد بالای خیران در ایران موجب شده تا بتوان گفت در هستی هر ایرانی یک ژن خیر بودن وجود دارد.
پیشرفتهای پزشکی بعد از انقلاب در ایران بیبدیل است
حجت الاسلام خسروپناه پیشرفتهای پزشکی بعد از انقلاب در ایران را بی بدیل دانست و گفت: امروز ایران اسلامی به نقطهای رسیده است که تمام نیازهای درمانی کشور در داخل و به دست پزشکان، پژوهشگران و جوانان نخبه تامین میشود.
وی ادامه داد: دانشگاه قوی و پژوهشگاه قوی ۲ رکن مهم توسعه و به روز کردن پزشکی است که باید در کنار بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) دزفول نیز چنین مجموعههای علمی و پژوهشی ایجاد شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) برای افزایش سطح علمی و درمانی خود باید بیش از پیش با پژوهشگاههای برجسته کشور ارتباطات علمی قوی ایجاد کند.
کار خیر نباید آلوده به شهرت طلبی شود
حجت الاسلام خسروپناه با تقدیر از خیران سلامت کشور گفت: بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی(ع) دزفول هم اکنون به بیمارانی از ۱۰۰ شهر کشور خدمات ارایه میکند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر مسوولان شهرستان دزفول از گسترش فعالیت های این بیمارستان بیان کرد: خیران نوعدوست نقش کلیدی در شکل گیری و فعالیت این بیمارستان داشته اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح شخصیت امام حسن مجتبی(ع) گفت: امام حسن مجتبی(ع) اگر چه اهل جهاد و جنگ بود ولی کمک و دستگیری از نیازمندان از برجستهترین ویژگیهای این امام همام است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: امام حسن مجتبی(ع) کریمانه به نیازمندان کمک میکرد و الگوگیری از این سیره نیاز کنونی جامعه است.
وی با بیان اینکه کار خیر نباید آلوده به شهرتطلبی شود گفت: هیچ نیکی بالاتر از انفاق در راه خدا برای درمان بیماران نیست.
بیمارستان امام حسن دزفول دومین بیمارستان مجهز کشور در درمان سرطان است
مدیر درمان بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی نیز در این آیین، سونامی سرطان را خطری بسیار جدی دانست و گفت: سرطان علاوه بر درد و رنج بیماری، هزینههای بسیار زیادی به بیمار و خانواده آنها تحمیل می کند که هدف از راه اندازی این بیمارستان تسهیل دسترسی بیماران به خدمات درمانی و کاهش هزینههای تحمیلی بیماران است.
محمدمهدی مجاهد با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار سرطانی در این بیمارستان پذیرش و تحت درمان قرار گرفتهاند گفت: علاوه بر مسائل درمانی، پژوهشگران این بیمارستان موفق به دستاوردهای خوب علمی در شناسایی و درمان سرطان شده اند که به زودی درباره آن اطلاع رسانی میشود.
وی ادامه داد: بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) دارای چهار دستگاه شتاب دهنده خطی است که ۲ شتاب دهنده فعال و ۲ دستگاه دیگر مجهز به هوش مصنوعی نیز به زودی وارد مدار بهره برداری می شود.
مجاهد ادامه داد: دستگاه تشخیص پت اسکن به عنوان یکی از پیشرفته ترین دستگاه های تشخیص و درمان سرطان طی ماه های اخیر در این بیمارستان نصب و فعال سازی شده است.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال توسط خیرین نوع دوست به این بیمارستان اهدا شده است گفت: بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) دزفول پس از بیمارستان محک مجهزترین بیمارستان درمان سرطان در کشور است که شهره جهانی پیدا کرده است.
بیمارستان خیریه امام حسن مجتبی(ع) دزفول، وابسته به انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به سرطان از سراسر ایران به ویژه شهرهای شمالی خوزستان و استانهای ایلام و لرستان را تحت پوشش خدمات حمایتی و درمانی رایگان خود قرار داده است.
انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان در سال ۹۱ به همت مردم دزفول در این شهرستان شکل گرفت و با حمایتهای مردمی پشتیبان و حامی بیماران مبتلا به سرطان است.
تمام خدمات ارایه شده درر این بیمارستان از جمله رادیوتراپی، شیمی درمانی، پت اسکن، آنژیوگرافی قلب، ویزیت بیماران، آزمایشگاه و همچنین اسکان و غذای بیماران و همراه آنها در این بیمارستان به صورت رایگان است.
بیمارستان خیریه سرطانی امام حسین مجتبی(ع) در هشت طبقه و زیربنای ۹ هزار مترمربع ظرفیت ۱۰۵ تخت بیمارستانی دارد که هم اکنون سه طبقه از این بیمارستان همچنان به بهره برداری نرسیده است.
ایران آنلاینانتهای پیام/