ظرفیت عرضه بنزین آزاد در کیش افزایش یافت

استان‌ها

82666
ظرفیت عرضه بنزین آزاد در کیش افزایش یافت

رییس پخش فرآورده های نفتی ناحیه کیش با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای رفع مشکلات مربوط به حوزه سوخت رسانی در جزیره گفت: ظرفیت عرضه بنزین آزاد در کیش ۲ برابر شد.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، محمد اعتمادی به دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان اشاره کرد و اظهار داشت: در این دیدار مقرر شد تا تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت جزیره کیش از ۶ کارت به ۱۲ کارت افزایش یابد که از امروز عملیاتی می‌شود.

وی ادامه داد: در همین راستا ظرفیت عرضه بنزین در این جزیره از روزانه ۴۲ هزار لیتر به ۸۴ هزار لیتر افزایش یافت.

رییس پخش فرآورده های نفتی ناحیه کیش همچنین در رابطه با خرابی ۳۵ درصد از نازل‌های جایگاه‌های سوخت در این جزیره گفت: طی هفته جاری با پیمانکار تجهیزات سامانه هوشمند جلسه‌ای خواهیم داشت تا ضمن استقرار در جزیره، نسبت به تعمیر و راه اندازی مجدد نازل‌های خراب اقدام شود.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها