چالش‌های زندگی اینفلوئنسرها در قاب «فریبا»

فرهنگ

85993
string(813) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"628.3149171270719","_w":"1117.0042971147943","_y":"0","_x":"82.9957028852057","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/05\/77912729e11dc466b6604d0186639cde.jpg","_pr_css":"display: block; width: 171.888px; height: 114.592px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-11.8883px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" چالش‌های زندگی اینفلوئنسرها در قاب «فریبا»

محمود معظمی کارگردانی که بیشتر او را با سریال‌های تلویزیونی می‌شناسند، یک سال و اندی پس از پخش آخرین مجموعه‌اش یعنی «محرمانه» چند روزی است با سریال «فریبا» به تلویزیون برگشته است؛ مجموعه‌ای که با به تصویر کشیدن زندگی و چالش‌های زندگی اینفلوئنسرها تلاش دارد مخاطبان بیشتری را بار دیگر پای تلویزیون بکشاند.

به گزارش گروه فرهنگی ایران آنلاین، محمود معظمی بعد از سال‌ها فعالیت در حیطه سریال‌سازی که آثار قابل نقد و وصفی چون «تکیه بر باد» و «بوی باران» را در کارنامه کاری خود دارد، نشان داده که رگ خواب مخاطب را به خوبی و در زمان مناسب خود می‌شناسد؛ در شرایطی که تلویزیون روز به روز در حال از دست دادن مخاطبان خود است.

این که کارگردانی برای مخاطبان خود ارزش زیادی قائل است، در نوع و جای خود قابل ستایش است و سریال «فریبا» با کارگردانی خوب، بازی‌های روان و قابل‌باور از حرفه‌ای‌ها تا ناشناخته‌ها در کنار هم و حتی تازه‌کارها که رزومه چندانی هم در بازیگری ندارند، به زعم بسیاری، به خوبی فرماندهی شد و توانست تاکنون که ۱۰ قسمتی از این مجموعه پخش شده، اثری متفاوت و جذاب را ارائه کند.

نگاه دقیق با جزئیات به زندگی یک اینفلوئنسر آن هم از دریچه‌هایی که تاکنون قاب دوربین به خود ندیده، از نقاط مثبت «فریبا»ست و نشان داد که از زوایای درستی به مساله اینفلوئنسرها و چالش‌های زیستی آنها پرداخته است.

نگاه به معضلات حرفه‌ای اینفلوئنسرها در کنار دیگر خطوط قصه به نحو درستی مرتبط و تنیده شده و پیش می‌رود. فضاسازی‌ها و میزان‌سن‌های درست، بازی‌ها و کاراکترهای قابل باور و قصه‌ای متفاوت و جذاب از دیگر نقاط قوت سریال «فریبا»ست که نوید حرکت روبه جلویی را برای تلویزیون دارد تا شاهد بازگشت موج جدیدی از مخاطبان به قاب جادویی باشیم.

عنوان «فریبا» برای این سریال را محمود معظمی از نام شخصیت اصلی داستان یعنی همان «فریبا» با بازی ساناز سعیدی گرفته است. پیشتر سریال، عنوان‌هایی چون «شب دیجور» و «عفیف» داشت که در نهایت به «فریبا» رسید.

«فریبا» به تهیه‌کنندگی سیدرامین موسوی داستان یک بلاگر است که مواجهه‌های بسیاری میان او و دیگر کاراکترهای داستان رخ می‌دهد. اگر چه سریال «سرجوخه» پیشتر به کارگردانی احمد معظمی به مساله بلاگرها پرداخته بود، اما «فریبا» به ابعاد بسیاری از چالش‌های روزمره زندگی بلاگرها و اینفلوئنسرها اشاره دارد.

«فریبا» هم فضای اجتماعی و نیز امنیتی با خود دارد که با بازی حمیدرضا پگاه و امیرمحمد زند این فضا به درستی و بجا آفریده شده است.

همانگونه که در خلاصه «فریبا» می‌خوانیم این مجموعه بر تاثیر فضای مجازی در زندگی شخصی و روابط انسانی تمرکز دارد. سریال «فریبا» زندگی فریبا را که یک اینفلوئنسر است، بیان می‌کند که در حال تلاش برای برقراری تعادل بین زندگی شخصی و حرفه‌ای خود است، اما شهرت و محبوبیتش باعث ایجاد مشکلات زیادی در زندگی خانوادگی و دوستانه‌اش می‌شود.

در «فریبا» که پخش آن از ۲۲ دی ماه از شبکه سوم سیما پخش شده، محمود پاک نیت، نسیم ادبی، ثریا قاسمی، فرزاد حسنی، نیلوفر هوشمند، امیرمحمد زند، پیام اینالویی، افسانه چهره آزاد، عاطفه حبیبی، سوگل طهماسبی ارسلان قاسمی، علیرضا خمسه، منوچهر زنده دل و ... ایفای نقش می‌کنند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ