رقابت از هفدهمین جشنواره تجسمی فجر حذف شد
فرهنگ
86820
دبیرکل هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با اشاره حذف رقابت و جایزهبگیری در این جشنواره گفت: جشنواره هفدهم تجسمی فجر در قالب «سرزمین من» در گستره ملی برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه هنر ایران آنلاین، نشست خبری هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر روز سهشنبه- ۱۶ بهمن ماه- با حضور بهرام کلهرنیا دبیرکل، امیر راد دبیر هنری و جعفر واحدی دبیر اجرایی این جشنواره در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
دبیرکل هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در این نشست اظهارداشت: این جشنواره به لحاظ ساختاری، شیوه عملی و نوع تفکر تفاوتهای آشکاری را با دورههای گذشته دارد که باعث میشود، جسارت داشته و بیان کنیم که تغییر کردهایم، این تحول و تغییر ناشی از نگاه جدیدی است که درباره انسان، جامعه ایران و هنر و هنرمندان وجود دارد اما این امر نفی کننده ارزشهای فراوانی که در ۱۶ دوره گذشته جشنواره تجسمی فجر وجود داشته نیست.
کلهرنیا با اشاره به تغییر اهداف در هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: با رای و نظر شورای سیاستگذاری و حامیان این جشنواره، نخستین ایده این بود که جشنواره تجسمی فجر را از تمرکز در یک مکان و ایده رها کنیم و این شانس را بدهیم که گستره ملی را هدف، افق و چشمانداز خودش ببیند. به همین سبب در بعضی از نامگذاریها و تصمیمات تغییراتی به وجود آمد.
وی افزود: براین اساس یک مضمون و دیدگاه ادبی با نام «سرزمین من» با تاکید بر مبنای ملی و وحدت تفکر در گستره کشور به عنوان پشتیبان برای بیان اهداف و شیوه عملی جشنواره درنظر گرفته شده است تا هنرمندان سراسر کشور بتوانند آثار و تفکرات خود را در جشنواره تجسمی فجر به نمایش بگذارند.
دبیرکل هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بیان کرد: با توجه شرایط اجتماعی و چشمانداز کنونی و پیشینه و آینده جمعیتی کشور، جوانگرایی را مورد توجه قرار دادیم. سرنوشت مملکت در دست جوانان است و سرمایه ملی ما جوانان هستند که این قشر باید در جشنواره حضور پیدا کنند.
کلهرنیا اظهارداشت: براین اساس تولید محتوای فراوان را متوقف کردیم و ایده جایزهبگیری را نادیده گرفتیم، رقابت یک ایده عتیقه و قدیمی است که در سیستمهای نظامی شکل گرفته است. پیروزی در جنگ و میدان مبارزه در درازمدت سبب توسعه جایزهبگیری شده است.
انتهای پیام/