دولت چه کار می‌کند؟

رئيس‌جمهور تکلیف رمزارزها را مشخص کرد / توضیح وزیر برای واردات برنج چه بود؟

سیاست

86841
string(788) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"1434.375","_w":"2550","_y":"142.87454323995127","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/16\/9959ca2c8028f4b50178dc62386b1b0b.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.96468px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" رئيس‌جمهور تکلیف رمزارزها را مشخص کرد / توضیح وزیر برای واردات برنج چه بود؟

گاهی اوقات کارهایی که رئیس جمهور و مسئولان دولتی انجام می‌دهند لابلای اخبار رسمی گم می‌شود. از این رو در این مطلب نگاهی کردیم به پنج کاری که رئيس جمهور و مسئولان دولت در روز سه شنبه ۱۶ بهمن انجام دادند.

۱. مسعود پزشکیان امروز صبح به وزارت راه و شهرسازی در تپه‌های عباس‌آباد تهران رفت. چرا؟ تا در مراسمی همزمان با سالروز پیروزی انقلاب، پروژه‌های عمرانی و زیرساختی وزارت راه و شهرسازی را افتتاح کند. این پروژه‌ها ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ارزش داشتند.

چه پروژه‌هایی؟ مثلا ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی افتتاح شده و ۲۶۴ نقطه پرتصادف و حادثه‌خیز نیز اصلاح شده است.

آقای پزشکیان در این برنامه از دولت‌های گذشته که این پروژه‌ها در دوره آن‌ها آغاز شده و همه کسانی که در جریان احداث آن‌ها مشارکت داشته‌اند قدردانی کرد.

رئيس جمهور بعد از این برنامه هم با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی برای کاهش دما در روزهای آینده گفت:

صمیمانه از مردم می‌خواهم که یکبار دیگر با همراهی و همکاری خود ما را در مدیریت تامین انرژی در این روزهای سرد همراهی کنند تا بتوانیم از این مقطع هم به شکل موفق عبور کنیم.

۲. آقای رئیس جمهور ظهر امروز هم با توجه به اختلافاتی که در زمینه مدیریت رمزارزها در بین نهادهای مختلف به وجود آمده؛ در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی

اعلام کرد که:

بانک مرکزی، متولی انحصاری ساماندهی بازار رمزپول (رمزارز) و تعیین موارد مجاز نگهداری و مبادله آن و همچنین تنها مرجع مجوزدهی، تنظیم‌گری، نظارت و ابلاغ دستورالعمل مورد نیاز این حوزه -اعم از رمزپول (رمزارز)های جهان‌روا و پایه‌ثابت- بوده، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی فعال و کسب و کارهای عرصه رمزپول (رمزارز)ها، اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی محسوب می‌شوند و تاسیس و فعالیت آن‌ها منوط به اخذ مجوز از این بانک می‌باشد. بانک مرکزی به کلیه داده‌ها و آمار و اطلاعات و اسناد نهادهای فعال در عرصه رمزپول (رمزارز)ها دسترسی مستقیم و دست اول خواهد داشت.

۳. آقای عارف، معاون اول رئيس جمهور هم امروز دو جلسه داشت. یکی با  استاندار استان چهارمحال و بختياری و اعضای مجمع نمايندگان از اين استان و دیگری با اعضای انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی.

عارف در جلسه اول به برخی مشکلات استان مانند وضعیت جاده لردگان – ایذه و نیز افزایش آمار آسیب‌های اجتماعی در اشاره کرد و در مورد اول دستور داد که این مشکل بررسی و برای حل آن تدبیر شود. در جلسه دوم هم آقای عارف گفت: در دولت وفاق ملی هر کجا که پای رقابت شرکت‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی به میان بیاید، دستور داده شده است که شرکت های دولتی به نفع شرکت‌های خصوصی کنار بروند.

۴. سخنگوی دولت هم امروز نشست خبری داشت و در آن اعلام کرد:

مبلغ ۳ میلیون تومان برای عیدی هر کدام از کارمندان به علاوه ۸۴۰ هزار تومان به عنوان حق عائله‌مندی و ۳۶۰ هزار تومان به عنوان حق فرزند به ازای هر فرزند به کارکنان دولت اهدا خواهد شد. معمولاً تاکید بر این است که هرچه زودتر این پرداخت در اواخر بهمن ماه و اوایل اسفند ماه صورت بگیرد.

خانم سخنگو البته در مورد نقل قول قبلی از او که دلیل برخی گرانی‌ها را خرید مردم بیان کرده بود گفت:

من چنین حرفی را هرگز بیان نکرده و بیان نمی‌کنم به عنوان یک معلم دانشگاهی که در کلاس‌ها این موارد را تدریس می‌کنم حتماً چنین چیزی را نگفته‌ام، اگر هم جایی برداشت اشتباهی صورت گرفته توضیح می‌دهم که حتماً مردم حق دارند حتی اگر مردم برخی اوقات بیشتر از نیاز خرید می‌کنند به خاطر نگرانی‌هایی است که احساس می‌کنند. خرید مردم عامل ایجاد این موضوع نبوده است. به هم خوردن جریان عرضه و تقاضا عامل ایجاد این موضوع بوده است.

۵. امروز هم‌چنین در مجلس سوالی از غلامرضا نوری قزلجه، نماینده لنگرود پرسیده شد در مورد واردات چای و برنج و در نهایت از پاسخ وزیر قانع شد و برای اصلاح اشتباهات گذشته به او فرصتی ۲ ماهه داد.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این نماینده در مورد چای گفت: امسال و در ماه‌های گذشته علاوه بر تصفیه بدهی‌های قبلی شاید برای اولین بار است که به موقع پول سهم دولت چایکاران به صورت صد درصد پرداخت شده است.

او در رابطه با برنج هم گفت:

امسال تولید داخلی برنج ما حدود ۲.۵ میلیون تن است و بر اساس آمار چه جمعیت کشور و  چه جمعیت مهاجرینی که در کشور برنج مصرف می‌کنند یک نیازی را برای مصرف کشور بر اساس سرانه‌ای که مرکز آمار اعلام می‌کند، برآورد می‌شود که امسال ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن است بنابراین کسری ما حدود ۸۰۰ هزار است که نیازمند به واردات است. تا ۱۰ ماهه سال جاری این عدد ۷۲۱ هزار تن است.

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست