قیمت خودرو امروز ۴ اسفند ۱۴۰۳

بازار

88480
string(768) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"576","_w":"1024","_y":"6.5","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/04\/420b8219ecbdfc7376bfd3be1a0ad78f.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 92.0313px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-1.01563px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" قیمت خودرو امروز 4 اسفند 1403

قیمت خودرو امروز ۴ بهمن ۱۴۰۳ با توجه به نبود معامله‌گران در بازار خودرو، کار خود را در ثبات آغاز کرد. طوری که پژو اتوماتیک در مرز یک میلیاردی مانده است. اما انتظار می‌رود از ساعاتی دیگر نوسان بر بازار خودرو حاکم شود و بازار از حالت یکسان خارج شود.

به گزارش گروه بازار ایران آ«لاین، قیمت خودرو امروز 4 بهمن 1403 با توجه به نبود معامله‌گران در بازار خودرو، کار خود را در ثبات آغاز کرد. طوری که پژو اتوماتیک در مرز یک میلیاردی مانده است. اما انتظار می‌رود از ساعاتی دیگر نوسان بر بازار خودرو حاکم شود و بازار از حالت یکسان خارج شود.

قیمت خودرو‌های داخلی
دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) یکی از خودرو‌هایی است که بالای مرز یک میلیارد تومان در بازار معامله می‌شود. این خودرو امروز تعادل خود را با قیمت یک میلیارد و 129 میلیون تومان حفظ کرده است.
پژو 207 اتوماتیک از دسته محصولات محبوب ایران خودرو محسوب می‌شود که به نرخ یک میلیارد تومان  در بازار معامله می‌شود.
سهند S نسخه فیس‌لیفت‌شده سایناست و بر پایه پلتفرم X200 سایپا طراحی و تولید شده است. این محصول اکنون با قیمت 557 میلیون و 500 هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.
شاهین اتوماتیک پلاس از سدان‌های رده‌بالای شرکت‌سایپا، اکنون با قیمت یک میلیارد و 279 میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می‌شود.

قیمت خودرو‌های مونتاژی
جک J4 از اقتصادی‌ترین محصولات کرمان از ابتدای روز جاری با همان قیمت 960 میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.
دیگنیتی پرستیژ یک خودروی شاسی‌بلند است که توسط شرکت بهمن موتور در ایران تولید می‌شود. این خودرو نسخه‌ای لوکس‌تر و به‌روزتر از مدل اصلی دیگنیتی است که امروز با دو میلیارد و 440 میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شود.
لاماری ایما از محصولات محبوب مونتاژی امروز با قیمت دو میلیارد و 174 میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد.
کی‌ام‌سی T8 یک پیکاپ دو دیفرانسیل شرکت خودروسازی کرمان موتور است که اکنون با قیمت یک میلیارد و 780 میلیون تومان قابل خرید است.

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار