بایبوردی بعد از مدال برنز و سهمیه بازی‌های جهانی:

کمانداران ایرانی باغیرت می‌جنگند

ورزش

88774
string(786) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"522.5625","_w":"929","_y":"89.49412796976243","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/06\/d4a2278834b79b1ee8269bcafa066647.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 138.816px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-15.4134px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" کمانداران ایرانی باغیرت می‌جنگند

دختر کماندار کامپوند با مدال برنزش و سهمیه بازی‌های جهانی برای تیر و کمان ایران آبروداری کرد؛ مدالی که هرچند برق طلا را ندارد، اما چون سهمیه بازی‌های جهانی را گرفته برای خودش و ورزش کشور ارزشمند است.

به گزارش گروه ورزشی ایران آنلاین، گیسا بایبوردی مدال نگرفتن هم تیمی‌هایش را به پای بدشانسی می‌گذارد. به نظر او کمانداران ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی با تعصب و غیرت می‌جنگند تا کمبود تجهیزات را جبران کنند.

تو با مدال برنزت و سهمیه بازی‌های جهانی برای تیرو کمان ایران، آبرو‌داری کردی. خودت از مدال برنز راضی هستی؟

هیچ ورزشکاری به مدال برنز قانع نیست و همه تا لحظه آخر می‌جنگند و من هم مثل همه، تا تیر آخر هدفم شکار مدال طلا بود. البته من بعد از حدود دو سال دوری از مسابقات، این مدال برنز خیلی برایم ارزشمند است و از عملکردم راضی هستم، آن هم در چنین مسابقه‌ای.

مدال تو، یعنی بهتر از بقیه کاری کردی یا بچه‌ها بدشانسی آوردند؟

همه بچه‌ها خیلی زحمت کشیدند، آنها از جان مایه می‌گذارند تا بهترین خودشان باشند. همه در تمرینات و هم در کاپ آسیایی تلاش کردند، فقط ما کمی‌بدشانسی آوردیم و البته نسبت به رقبا در این دو سال کمتر در مسابقات بین‌المللی شرکت کردیم که همین باعث شد تا دست بچه‌ها از مدال کوتاه بماند. ما سه مقام چهارمی‌گرفتیم که می‌شد مدال بهتری باشد اما فکر می‌کنم دوری از مسابقات دلیل این قضیه بود تا کم‌کاری بچه‌ها. اصلاً نمی‌شود گفت مدال من به خاطر تلاش بیشترم از بقیه است.

سطح مسابقه چطور بود. کمانداران برتر آسیا هم بودند؟

این تورنمنت با اینکه کاپ آسیا بود نه قهرمانی آسیا اما سطح خیلی بالایی داشت، چون همه می‌خواستند سهمیه بازی‌های جهانی را بگیرند. برای کامپوند بازی‌های جهانی حکم المپیک را دارد، چرا که هر چهارسال یک بار تنها 25 کماندار کامپوند دنیا می‌توانند در آن با هم رقابت کنند و حتی سهمیه‌اش از المپیک هم کمتر است. واقعاً یک جنگ واقعی است، اکثر کمانداران کشورها در کشوری با آب و هوای مشابه تایلند اردو زده بودند، مثل قزاقستان که یک ماه در چین اردو زده بود. کمانداران قدرتمند کامپوند دنیا آسیایی هستند که مدام روی سکو می‌روند و رکوردهای دنیا را جابه جا می‌کنند، به همین دلیل رقابت در آسیا همیشه سخت است بویژه کاپ آسیا که همه سهمیه بازی‌های جهانی را می‌خواستند. همچنین مالزی، هند و کره در دنیا حرف برای گفتن دارند چه برسد به آسیا.

مدال برنز کاپ آسیا، شروع خوبی برای فصل مسابقات بود و تمرین خوبی برای سال آینده و بازی‌های کشورهای اسلامی‌که مدال بهتری بگیری؟

قطعاً مدال‌آوری در یک مسابقه انگیزه خیلی زیادی می‌دهد و می‌تواند برای حضور با اعتماد به نفس بالاتر و نتیجه بهتر در مسابقات آینده باشد. من این مدال را به فال نیک می‌گیرم. ان‌شاءالله همه بچه‌های تیم با مدال برگردند و اتفاقات خوبی بیفتد.

کمانداران ایرانی با رقبای خارجی چه تفاوت‌هایی دارند؟

بزرگترین تفاوت ما با کمانداران خارجی به تجهیزات برمی‌گردد. تیراندازی با کمان تجهیزات محور است. کمانداران خارجی در مسابقات از کمان و هر تجهیزاتی دو تا همراه دارند تا اگر مشکلی پیش آمد سریع کمان را عوض کنند، برخلاف ما که متأسفانه هیچ کدام دو کمان نداریم و با حذف تایم فنی از مسابقات اگر مشکلی برای کمان‌ پیش بیاید، باید یک کمان دیگر داشته باشی که بتوانی با آن مسابقه را ادامه دهی اما ما با این شرایط هر مشکلی اتفاق بیفتد کاری از دستمان برنمی‌آید. همه کمانداران آسیایی دائم در تورنمنت‌ها هستند، هندی‌ها که رکورد دنیا را می‌زنند به این خاطر است که در بازی‌های آسیایی و جهانی روی سکوی قهرمانی می‌ایستند، همچنین در همه مسابقات و شرایط حساس پر استرس حضور دارند و محک می‌خورند. آنها با حضور مداوم در مسابقات هر روز رکوردهایشان بالاتر می‌رود، اما ما نه.

گرانی کمان و تجهیزات چقدر روی کار شما تأثیر می‌گذارد، بویژه که رشته شما رکوردی است؟

درست است که ما کمبودهای زیادی داریم اما بچه‌های ما در مسابقات با تعصب و غیرت بیشتری تیر می‌زنند تا بهترین نتیجه را بگیرند. در واقع کمبودها، هر مسابقه کوچکی را برای ما تبدیل به فرصت بزرگ و مهمی‌می‌کند، چرا که ما مثل رقبایمان چنین فرصت‌هایی نداریم.

حرفی مانده؟

من از خانواده‌ام و کادر فنی و بچه‌ها تشکر می‌کنم که پشتیبان من بودند و توانستیم با افتخارآفرینی چند لحظه هرچند کوتاه مردم را شاد کنیم و لبخند به لب مردم بیاوریم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها