وضعیت جاده‌ها| ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های قزوین و ساوه

جامعه

90527
وضعیت جاده‌ها| ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های قزوین و ساوه

جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا وضعیت ترافیکی و جوی راه‌های کشور را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، سرهنگ سیاوش محبی با اشاره به آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمالی کشور، گفت: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت مسیر (رفت و برگشت) روان است. ضمنا محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی است. 

وی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی سایر محورها نیز بیان کرد: ترافیک در آزادراه قزوین – کرج – تهران حد فاصل مهرویلا تا پل کلاک و محدوده وردآورد، در محور شهریار – تهران حدفاصل شهریار تا شهر قدس و آزادراه ساوه – تهران حدفاصل نسیم شهر تا فیروزبهرام نیمه سنگین است.

جانشین پلیس راه از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پیش از حرکت از وضعیت جاده‌ها و شرایط آب‌وهوایی اطمینان حاصل کرده و در صورت نیاز مسیرهای جایگزین را انتخاب کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه