آماده باش بیش از ۲۵۰ هزار مامور پلیس در نوروز

جامعه

91212
string(746) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/27\/68a7cb006ead1dabab64af3597801616.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" آماده باش بیش از ۲۵۰ هزار مامور پلیس در نوروز

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا از آماده‌باش بیش از ۲۵۰ هزار مامور خبر داد و گفت: هر روز بیش از ۱۴ هزار گشت خودرویی و موتوری در تلاش‌اند تا امنیت و انضباط را در محلات، معابر و مرزها تأمین کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، سردار منتظر المهدی در یاداشتی با عنوان «رمضان و پلیس؛ عبادت و امنیت در کنار هم» نوشت: «شعار نوروزی "امنیت و آرامش بهاری، ضیافت الهی" گویای مسئولیت و تعهد ما در فراجا در ایام‌الله رمضان و آغاز سال نو است. ما به‌عنوان پلیس، بیش از پیش به امنیت می‌اندیشیم و در کنار شما عزیزان در این ایام مبارک، در تلاشیم تا آرامش و ایمنی را در سراسر کشور برقرار سازیم.

در این ماه شریف، ما از بیش از ۲۵۰ هزار مأمور و حافظ امنیت، آن هم با زبان روزه، بهره می‌بریم تا شما شهروندان عزیز، بهار قرآن، عبادت و طبیعت را با نشاط جشن بگیرید.

هر روز بیش از ۱۴ هزار گشت خودرویی و موتوری در تلاش‌اند تا امنیت و انضباط را در محلات، معابر و مرزها تأمین کنند. در این ایام، بیش از ۱۵۰ شناور، هزار گشت خودرویی، ۳۰۰ موتوری و ۱۳۰ گشت پیاده، به‌طور مستمر در حال رصد و کنترل مرزها هستند تا هرگونه ناامنی را پیشگیری کنند.

همچنین، ۲۰ بالگرد، ۴۵ فروند پهباد و حدود ۵۰۰ دستگاه ریز پرنده برای کنترل هوایی ترافیک و پوشش امنیتی در آماده‌باش هستند.

من به‌عنوان فرمانده فراجا، امیدوارم که مردم عزیز نیز در پویش "نه به تصادف" شرکت کنند و با رعایت قوانین و مقررات، تردد و سفری ایمن برای خود و دیگران رقم بزنند.

تمام این آمارها تنها بخشی از فعالیت‌های ما در ایام تعطیلات بهاری است. ما معتقدیم که با همکاری شما عزیزان و اقدامات هوشمندانه، امنیت و آرامش در جامعه گسترش خواهد یافت.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه