رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در یادداشتی از بانوان خواست تا به پلیس اعتماد کنند و با گزارش به موقع آزار و اذیت متجاوزان، مانع از تکرار جرم و افزایش قربانیان شوند.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس اگاهی تهران بزرگ از دستگیری متجاوزی خبر داد که به ۲۲ زن به بهانه اشتغال به کار، تجاوز کرده بود.
مرد جوان در اقدامی هولناک پس از شلیک به همسرش با یک گلوله به زندگی خود پایان داد.
پرستار خانگی وقتی در یکی از بوستانهای تهران نقشه قتل مرد ثروتمند را با دوستانش طراحی میکرد، نمیدانست یک رهگذر سناریوی آنها را نقش برآب میکند.
بهدنبال قتل مردی ۶۰ ساله در مولوی تهران یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان سمنان از احضار عامل حیوان آزاری در سمنان به این پلیس خبر داد .
در پی انتشار شایعاتی مبنیبر قتل یک سرباز وظیفه در ستاد انتظامی شهرستان بهمئی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با رد این موضوع، گفت: این سرباز وظیفه خوشبختانه زنده است و تحت مراقبتهای ویژه قرار دارد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، علت تیراندازی در نعمت آباد را تشریح کرد.
رانندگی پسر ۸ ساله با خودروی کوئیک پدرش در شهر اصفهان منجر به توقیف خودرو و احضار پدرش به مرجع قضایی شد.
مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، جزئیات تیراندازی در منطقه نعمت آباد را تشریح کرد.
دو گلفروش دورهگرد که در جریان یک نزاع خیابانی ۳ نفر را با تبر به قتل رساندهاند، بهزودی در دادگاه کیفری پای میز محاکمه میایستند.
کارگر ساختمانی که به اتهام قتل به قصاص محکوم شده بود با رضایت اولیای دم و پس از ۸ سال از کابوس چوبه دار رهایی یافت.
پسر معتاد تحت تأثیر مصرف مواد مخدر پدرش را به قتل رساند و آتش زد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از کشته شدن یک نفر در این شهر به دلیل اختلافات طایفهای دنبالهدار خبر داد.
اعضای یک باند شیاد که با فروش واحدهای اجارهای در شهریار ۲۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند.
سه مرد جوان با حمله به دامادشان او را به قتل رسانده و فرار کردند.
مرد افغانستانی که در جریان سرقت از ساختمان نیمه ساز یک کارگر را کشته بود با گذشت دو ماه از جنایت به قتل اعتراف کرد.
مرد شیاد که با ترفند کمک به نیازمندان طلای زنان سالخورده را سرقت میکرد از سوی پلیس دستگیر شد.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۷۸ درصد از قربانیان تصادفات فوتی نوروز ۱۴۰۴ مرد بودند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان کاتالیزور خودروهای شهروندان خبر داد.