متخلفان چهارشنبه‌سوری تا پایان تعطیلات مهمان پلیس خواهند بود

جامعه

91260
string(791) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"360.00000000000006","_w":"640","_y":"32.99999999999997","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/27\/8e90c13bef221b930be1061227fb6c35.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.5px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.25px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" متخلفان چهارشنبه‌سوری تا پایان تعطیلات مهمان پلیس خواهند بود

فرماندهی انتظامی استان سمنان گفت: متخلفان چهارشنبه آخر سال تا پایان تعطیلات در بازداشت می‌مانند.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، سردار جلیل موقوفه‌ئی ضمن هشدار به اخلالگران نظم و آرامش مردم اظهار کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و لذا با هرگونه تخلف به شدت برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه مقابله با تولیدکنندگان و فروشندگان مواد محترقه غیرمجاز از بهمن‌ماه در استان برنامه‌ریزی شده افزود: هشدارهای لازم را دادیم و لذا پیش‌بینی ما این است که چهارشنبه آخر سال آرامی در استان خواهیم داشت.
فرماندهی انتظامی استان سمنان تاکید کرد: همکاران ما در شهرستان‌های هشتگانه استان با افراد متخلف برابر قوانین برخورد خواهند کرد.

وی از آمادگی نیروی انتظامی استان برای چهارشنبه سوری خبر داد و افزود: هرکس وارد خط قرمز پلیس که امنیت و آرامش مردم است، شود بدون شک با وی برخورد شده و تا پایان تعطیلات مهمان ما خواهد بود.

سردار موقوفه‌ئی اضافه کرد: همچنین خودروها و موتورسیکلت‌هایی که در این روز مبادرت به ایجاد مزاحمت برای مردم شوند توقیف و افراد متخلف با هماهنگی دستگاه قضایی تا پایان تعطیلات در پارکینگ می‌مانند.

وی ادامه داد: استفاده از انواع مواد محترقه و آتش‌زا در معابر عمومی ممنوع است و پلیس با متخلفان بدون تعارف برخورد می‌کند.

وی با بیان اینکه برخی از ترقه‌ها و موادمحترقه بسیار خطرناک هستند از عموم شهروندان خواست: پلیس با هر گونه تخلف در چهارشنبه آخر سال برخورد قاطع و بدون اغماض خواهد داشت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه