مواضع پزشکیان در مقابل دشمنان مقتدرانه و تحسین برانگیز است
سیاست
92095

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مواضع رئیس جمهور در قبال دشمنان را شایسته، عزتمندانه، مقتدرانه و تحسینبرانگیز خواند و با اشاره به موفقیتهای کمنظیر کشور در عرصه نانو، سلولهای بنیادی، هوافضا، انرژی هستهای و تسلیحات موشکی گفت: سرمایهگذاری در عرصه تولید، صادرات ارزآور را فراهم و اقتصاد مقاومتی را رقم میزند.
یه گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، آیتالله محمود رجبی با اشاره به شعار امسال رهبر معظم انقلاب مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید» گفت: در دهههای اخیر، استکبار جهانی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی، در کنار توطئههای گوناگون، بر جنگ شناختی متمرکز شده و در دهه اخیر، به ویژه بر جنگ ترکیبی و تحریم اقتصادی تأکید کرده است. رهبر حکیم، تیزبین و با تدبیر ما، پیش و بیش از هر کس دیگری این توطئهها را شناسایی کرده و با بهترین بیان، نسبت به آنها تذکر و هشدار داده است.
موفقیتهای کمنظیر ایران در عرصه نانو، سلولهای بنیادی، هوافضا، انرژی هستهای و تسلیحات موشکی
وی با بیان اینکه علاوه بر آن، رهبری راهکارهای کارآمد مقابله و تبدیل این تهدیدها به فرصت را هم به صورت مداوم، دقیق و شفاف ارائه فرمودهاند و اگر مسؤولان که انگیزه حل مشکلات را دارند تلاش بیشتر، کاملتر و جدیتری میکردند مطمئنا مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکنون حل شده بود، افزود: دلیل این مدعا هم موفقیتهای کمنظیر و در مواردی بینظیر جمهوری اسلامی در بسیاری از عرصههای دیگر مانند: نانو، سلولهای بنیادی، هوافضا، انرژی هستهای و تسلیحات موشکی است.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) عنوان کرد: یکی از اشکال تذکر و ارائه راهکار نسبت به تهدیدها که رهبر عزیز و مقتدر و فهیم و خبیر ما برای مقابله با تهدیدها انتخاب فرمودهاند نامگذاری سالها در پیامهای نوروزی است که در این سالهای اخیر با محوریت مسایل اقتصادی و معیشتی بیان میفرمایند.
سرمایهگذاری در عرصه تولید صادرات ارزآوری را فراهم و اقتصاد مقاومتی را رقم میزند
آیتالله رجبی با اشاره به اینکه غلبه بر مشکلات معیشتی و مقابله با تحریمها به عوامل متعددی وابسته است که رهبر فرزانه انقلاب در نامگذاری سالها، بر یک یا دو عامل آن تأکید کردهاند، اظهار داشت: یکی از این عوامل، سرمایهگذاری در عرصه تولید است. این امر، از یک سو، مانع از عوارض نقدینگی نامتعارف و استفاده از آن در واسطهگری میشود و از سوی دیگر، به رونق تولید، ایجاد اشتغال پایدار و غیرکاذب میانجامد. این سرمایهگذاری، زمینه لازم برای تأمین مایحتاج مردم با قیمت مناسب و افزایش صادرات ارزآور را فراهم میکند و بخشی از اقتصاد مقاومتی را محقق میسازد.
تاکید رهبری رفع موانع موجود بر سر راه سرمایهگذاری
وی تصریح کرد: به همین دلیل رهبر معظم انقلاب سال جدید را سال سرمایهگذاری برای تولید به منظور رفع مشکلات معیشتی مردم نامگذاری کردند و به سرمایهگذاری بخش خصوصی در این زمینه تاکید و از مسؤولان خواستند که به صورت جدی همه ظرفیتها را بهکار گیرند و همه زمینههای لازم را فراهم کنند و موانع موجود جلوی سرمایهگذاری مردمی برطرف سازند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: نکته حائز اهمیت در این زمینه، تأکید مقام معظم رهبری بر اتکا به ظرفیت و توان کشور، بهرهگیری از نقدینگی و سرمایهگذاری داخلی است. همچنین، اهتمام جدی دولتمردان به مسئله سرمایهگذاری داخلی و استفاده از منابع دولتی در مواردی که مردم آمادگی یا توانایی سرمایهگذاری ندارند، ضروری است. این تأکید، مکمل موفقیت دولت در این عرصه بوده و از خنثیسازی توطئههای احتمالی دشمنان نظام در آینده جلوگیری میکند.
دولتمردان و مردم رهنمودهای حکیمانه رهبری را قدر بدانند/توطئه دشمن با تلاش مضاعف خنثی میشود
آیتالله رجبی در ادامه با ابراز امیدواری به اینکه دولتمردان و مردم این رهنمودهای بسیار مهم و حکیمانه را قدر بدانند و بسیار جدی بگیرند، امیدوارم همه مردم و مسئولان با تلاش مضاعف و کارشناسانه و تکیه بر امکانات و نیروهای درونی هرچه را در توان دارند بهکار گیرند و انشاءالله مشکلات معیشتی را حل کنند و توطئه دشمن را خنثی سازند.
وی در ارزیابی خود از ضرورت ایجاد وفاق و همدلی و انسجام گفت: اتحاد امت اسلامی و نیروهای انقلاب و همچنین وحدت مردم عزیز ما در هر زمینه، باید بر مدار حق و در چارچوب موازین اسلامی و قوانین معتبر کشوری باشد. بدون شک، چنین اتحادی سراسر خیر و برکت به همراه خواهد داشت. در مقابل، چنانچه این اتحاد بر هم بخورد یا اتحادی شکل بگیرد که رعایت موازین قانونی و شرعی در آن لحاظ نشود، عواقبی نامطلوب بهدنبال خواهد داشت.
اتحاد و انسجامی که بر مدار حق و ارزشهای اسلامی شکل بگیرد به نفع ملت، دین و نظام است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: بنابراین، اگر اتحاد ما بر مدار حق و قوانین اسلام و نظام جمهوری اسلامی شکل بگیرد، بدون شک این موضوع هم به نفع ملت و هم به نفع دین و نظام خواهد بود و بهعنوان سدی محکم در برابر دشمنان نظام عمل میکند اما در صورتی که آسیب ببیند و افتراق، تشدد و چنددستگی ایجاد شود، دشمن از این تفرقه و بیاعتمادی بیشترین بهرهبرداری را خواهد کرد.
آیتالله رجبی با بیان اینکه یکی از توطئههای استکبار جهانی همین است که تفرقه بیندازند و با ایجاد اختلاف حکومت کنند، طبعاً این شرایط به نفع دشمن خواهد بود و آسیب آن متوجه امت اسلامی و نظام اسلامی میشود، تأکید کرد: انسجام باید در چارچوب طرفداری از حق و ارزشهای اسلامی و همچنین مطابق با قوانین نظام جمهوری اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری باشد.
وی در ارزیابی خود از شکلگیری وفاق در دولت چهاردهم اظهار کرد: از آنجایی که وفاق در برخی عرصهها با موازین قانونی همخوانی نداشت و عزل و نصبهایی که صورت گرفت نیز به مسئله وفاق آسیب زد، تصور میکنم که این وفاق باید در چارچوب رعایت قوانین و ارزشها شکل میگرفت.
وفاق ملی هنوز به شکل مطلوب در جامعه شکل نگرفته است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم معتقد است برخی اظهارات و حرکتهایی که با ارزشهای اسلامی سازگاری نداشت، آسیبهایی به وفاق وارد کرده است. بنابراین، به نظر میرسد میزان وفاقی که باید محقق میشد و میتوانست براساس همه ضوابط و قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران شکل گیرد، هنوز بهصورت مطلوب انجام نگرفته است.
آیتالله رجبی با اعتقاد به اینکه وفاق و اتحادی که میبایست بر محور حق، قانونمداری و ولایت استوار میشد، دچار آسیب شده است، عنوان کرد: هماکنون نیز بر این باورم که هر جا حرکتی مغایر با قوانین صورت گرفته، باید اصلاح شود، زیرا این اصلاحات موجب تقویت وفاق خواهد شد. همچنین، هرگونه تعرض به ارزشها و آرمانها باید متوقف و جبران شود.
وی با بیان اینکه این اقدامات، وفاق و همدلی را تقویت کرده و باعث میشود تمامی دلبستگان به نظام و انقلاب، در یک محور واحد قرار گیرند و پشتیبان یکدیگر باشند، خاطرنشان کرد: بدون تردید، اگر همه مسئولین و نیروهای ما با معیارها و شاخصهایی که رهبر معظم انقلاب در آغاز تشکیل دولت ترسیم فرمودند حرکت کنند، وفاق مؤثری برای نظام و جامعه شکل خواهد گرفت. در مواردی، از رهنمودهای برخاسته از اسلام و منطق دین فاصله گرفته شد و به همین میزان نیز، موفقیت مورد انتظار حاصل نشد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امامخمینی(ره) در ارزیابی خود از هدف ترامپ از نامهنگاری و پیشنهاد مذاکره با ایران در کنار تهدید و فشار و اعمال تحریمهای همزمان گفت: سابقه بلندمدت نظام استکباری جهانی در مواجهه با ملت، دین، فرهنگ و حتی ملیت ما کاملاً آشکار است؛ این نظام، به طور جدی با ملت، نظام، دین و فرهنگ ما مخالف است. کافی است نگاهی به اقدامات و موضعگیریهای نظام استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا در طول تاریخ بیندازیم.
آیتالله رجبی یادآور شد: از سوی دیگر، عدم پایبندی آنها به تعهداتشان نیز واضح است و با نگاهی به سوابقشان مشخص میشود. نظام استکباری، که دشمنیاش با تمامیت هویت ما محرز است (بر اساس سوابق موجود) و به تعهداتی که خود امضا کرده، پیگیر بوده و حتی در طراحی آنها نقش داشته، وفادار نیست. این واقعیت کاملاً روشن و اثبات شده است.
آمریکا یکبار عهدشکنی کرده و دوباره به دنبال مذاکره با ایران است/چه تضمینی برای مذاکره با آمریکای عهدشکن و قلدر است
وی با طرح این سوال که با وجود چنین نظامی، کدام عقل سلیمی حکم میکند که دوباره پای میز مذاکره بنشینیم؟ مذاکره برای چه؟ انتظار چه تغییری داریم؟ عدهای میگویند شاید کوتاه بیایند. اما اگر باز هم کوتاه آمدند، چه تضمینی برای عمل به تعهداتشان وجود دارد؟ افزود: حتی کسانی که پیشتر از مذاکره سخن میگفتند و اکنون نیز بر آن تأکید دارند، وقتی از آنها در مورد تضمین پایبندی به توافقات احتمالی سوال میشود، صریحاً در مجلس هم اعلام میکنند که در صحنه بینالملل هیچ چیز قابل اعتماد نیست.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: بنابراین، با وجود سابقه دشمنی و نقض عهد این نظام، و درحالی که هیچ تضمینی برای آینده وجود ندارد، چرا باید وارد مذاکره شویم؟ آیا هدف این است که بار دیگر تجربهای مشابه را تکرار کنیم؛ تجربهای که در آن به تمامی تعهدات خود عمل کردیم و از بسیاری از حقوق خود چشمپوشی کردیم، اما نتیجهای نگرفتیم؟ آیا میخواهیم یک گام دیگر از جایگاه کنونی خود عقب نشسته و به دشمن اجازه دهیم یک گام به جلو بردارد؟ به نظر من، چنین مذاکرهای از یک انسان عاقل که اطلاعات اولیهای از وقایع داشته باشد، سر نمیزند. اکنون باید بررسی کرد که انگیزه کسانی که همچنان پیگیر مذاکره هستند، چیست؛ آیا اهدافی غیر از حل مشکلات را دنبال میکنند؟
آیتالله رجبی تاکید کرد: ما اکنون در شرایطی نیستیم که نتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم. بحمدالله سابقه همین اقدامات نظام جمهوری اسلامی در برابر توطئهها و تحریمهای آنها نشان میدهد که میتوانیم موفق شویم. از یک جهت، بدون نیاز به این مذاکرات میتوانیم اهدافمان را محقق کنیم. خود آمریکاییها هم گفتهاند که تحریمها اثر ندارد. از سوی دیگر، با دشمنی روبرو هستیم که به عنوان دشمن میخواهد بیاید و با ما مذاکره کند. از جهت سوم هم با کسی روبرو هستیم که پایبند به هیچ عهدی نیست.
آمریکا به هیچ تعهد و سندی پایبند نیست؟ آمریکا میخواهد از موضع قلدرمابانه وارد مذاکره با ایران شود
وی بیان کرد: صراحت بیان قرآن نیز بر همین امر استوار است و تصریح میکند که اینان به هیچ تعهد و سندی پایبند نیستند. با این اوصاف، به نظر من، سادهلوحانه است که بنشینیم و مذاکره کنیم و چشم امید به این داشته باشیم که شاید از این طریق به نتیجهای مثبت دست یابیم و شاید برخی تحریمها برداشته شوند.
عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه روشن است آنها به تعهدات خود پایبند نیستند و همواره دشمنی ورزیدهاند. حتی در حالی که نامه مینویسند و خواستار مذاکره میشوند، دشمنی خود را نیز آشکار میسازند و با موضعی قلدرمآبانه میخواهند به میدان بیایند و دیکته کنند که ما باید هرچه آنها میگویند، بپذیریم. این زیادهخواهی حدی ندارد و حتی اگر از آرمانها، ارزشها و فرهنگ خود دست برداریم و تسلیم محض آنها شویم، باز هم مانند مزدوران و دست نشانده های خود با ما معامله خواهند کرد و سرانجام کار نیز مشخص است.
مواضع رئیس جمهور در قبال دشمنان، شایسته، عزتمندانه و مقتدرانه و تحسینبرانگیز است
آیتالله رجبی درخصوص دستاوردهای دولت چهاردهم اظهار داشت: شخص رئیسجمهور در بسیاری از موضعگیریهای کشور انگیزهای قوی از خود نشان دادهاند. مواضع ایشان در قبال دشمنان، مواضعی شایسته و عزتمندانه و مقتدرانه بوده که جای تحسین دارد. اعتقاد و اعلام این موضوع که ما میتوانیم مشکلات را با توان خود حل کنیم، بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: رئیس جمهور با تأکید بر اتکا به خدا، رهنمودهای رهبری (و بهویژه تبعیت از رهبری) و استفاده از این رهنمودها و همچنین با اتخاذ موضعی قاطع در برابر استکبار جهانی و صهیونیستها و بیان این نکته که ما راه خود را بدون هیچ واهمهای طی خواهیم کرد و اینکه ما خودمان میتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم، اگر با جدیت بر این سه اصل استوار باشند، به اعتقاد من، به موفقیتهای چشمگیری دست خواهند یافت.
روسای قوه همدیگر را یاری کنند و صدای واحد داشته باشند
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در ارزیابی خود از تأثیر اتحاد، همدلی، انسجام و همافزایی سران قوا در حل مشکلات مردم، اظهار داشت: در شرایطی که دشمن با ایجاد اختلاف به دنبال اهداف شوم خود است، اتحاد و همدلی سران قوا، هم توطئههای دشمنان را خنثی میکند و هم با همافزایی، سرعت حل مشکلات مردم را به شکل چشمگیری افزایش میدهد. به اعتقاد من، باید به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، صدایی واحد از روسای سه قوه و زیرمجموعههای آنان شنیده شود و همگان یکدیگر را یاری کنند.
انتهای پیام/