کتایون اشرف تاکید کرد:
لزوم برنامهریزی قوی در سال ۱۴۰۴ برای قایقرانی
ورزش
92425

نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی گفت: قایقرانی ایران به مرحلهای رسیده که در سال جدید نیازمند برنامهریزی قویتر برای دستیابی به نتایج بهتر در المپیک و رقابت با قهرمانان نخبه جهان است.
به گزارش گروه ورزشی ایران آنلاین، کتایون اشرف درباره سالی که بر قایقرانی ایران گذشت، اظهار داشت: قایقرانی در سال گذشته در مسیر تحقق اهداف ورزشی خود با چالشهای متعددی روبرو بود. با این وجود، تلاش و پشتکار بیوقفه مدیران، مربیان، ورزشکاران و هیاتهای استانی منجر به کسب ۴ سهمیه المپیک در رشتههای روئینگ تک نفره و برای اولین بار روئینگ دو نفره بانوان و کایاک و کانوی مردان و همچنین ۳ سهمیه پارالمپیک در رشتههای کایاک بانوان و مردان شد. با این حال، پس از حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس، مسئولیتهای سنگینتری بر دوش فدراسیون قایقرانی قرار گرفت.
وی افزود: قایقرانی ایران به مرحلهای رسیده که در سال جدید نیازمند برنامهریزی قویتر برای دستیابی به نتایج بهتر در المپیک و رقابت با قهرمانان نخبه جهان است. رقابت ۱۸ قهرمان جوان آبهای آرام در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند و بدست آوردن ۱۰ مدال در خردادماه سال گذشته، از جمله خاطرات خوب سال گذشته بود. فدراسیون قایقرانی در سال ۲۰۲۲ پروژه آموزشی DNSS را برای مربیان زن جوان روئینگ در استانهای مستعد با حمایت مالی کمیته بینالمللی المپیک (IOC) و کمیته ملی المپیک آغاز کرد. این پروژه شامل کلاسها و وبینارهای آموزشی، شرکت در مسابقات و کمپهای تمرینی در کازان روسیه و تایلند بود و در سال گذشته با حضور این مربیان زن به همراه ورزشکارانشان در دوره آموزشی در حاشیه مسابقات قهرمانی آسیا در چین، با موفقیت به پایان رسید.
نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی عنوان کرد: همچنین جا دارد از حضور موفق تیم ملی روئینگ در رقابتهای قهرمانی آسیا در ازبکستان و بریکس روسیه هم یاد کنیم. در مهرماه سال گذشته، شاهد بهترین نتیجه تیم کانوپولوی زنان ایران در تاریخ این رشته بودیم؛ قرار گرفتن در جایگاه چهارم جهان و کسب سهمیه بازیهای جهانی تحسین همگان را برانگیخت. برگزاری مسابقات در قالب لیگها، فرصت مناسبی را برای باشگاههای برتر کشور فراهم کرد تا در قهرمانی آسیا در هنگکنگ و قهرمانی جهان در فیلیپین شرکت کنند. مدالهای طلا، نقره و برنز کسب شده در ردههای مختلف این رشته، دستاوردی ارزشمند از سوی قهرمانان زن و مرد برای کشور عزیزمان بود.
وی ادامه داد: یکی از اتفاقات به یادماندنی دیگر، میزبانی باغ شهر فین هرمزگان برای ۱۱۰ ورزشکار نونهال و نوجوان از ۱۳ استان ایران در رشته اسلالوم در اسفندماه بود. این رویداد نشان داد که تقویت پایههای این رشته نیازمند تداوم و استمرار چنین مسابقاتی و همچنین تلاشی مضاعف برای آموزش مربیان و ورزشکاران در سالهای آینده است. برگزاری اردوها، مسابقات و کلاسهای ارتقای مربیگری و داوری با هدف تربیت داوران و مربیان تواناتر و دانش بیشتر در سطح ملی و همچنین اجرای پروژههای عمرانی برای ساخت و بازسازی خوابگاهها و سالنهای بدنسازی، از دیگر دستاوردهای سال گذشته بود.
اشرف یادآور شد: علاوه بر این، تفاهمنامههایی با کشورهای آسیایی مانند هند به امید فراهم کردن شرایط بهتر برای برگزاری اردوها و مسابقات، منقعد شد. این مسیر پرچالش برای دستیابی به موفقیتهای بیشتر همچنان ادامه دارد و فدراسیون قایقرانی مصمم است تا با برنامهریزی دقیق و تلاشهای مستمر، به اهداف بلندمدت خود دست یابد.
انتهای پیام/