جهش ثبهساز و ثامید در بازار سرمایه با پیشنهاد افزایش سرمایه/ پیشتازی گروه توسعه ساختمان تدبیر در صنعت ساختمان‌

بازار

93338
string(808) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"562.5000000000001","_w":"1000.0000000000001","_y":"52.18458650550053","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1404\/01\/23\/057286b6c042f3da056416e9416812f2.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 103.2px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-8.34953px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" جهش ثبهساز و ثامید در بازار سرمایه با پیشنهاد افزایش سرمایه/ پیشتازی گروه توسعه ساختمان تدبیر در صنعت ساختمان‌

دو نماد ثبهساز و ثامید با تایید افزایش سرمایه توسط هیئت مدیره، جهشی بزرگ در بازار سرمایه را تجربه خواهند کرد. این کار که با هدف تقویت ساختار مالی و توانگری این دو شرکت اتخاذ شد، نویدبخش آینده‌ای روشن برای سهامداران و ذینفعان این دو شرکت در صنعت ساختمان‌سازی خواهد بود.

ایران آنلاین: گروه توسعه ساختمان تدبیر با دو شرکت بورسی توسعه و عمران امید با نماد «ثامید» و بهساز کاشانه تهران با نماد «ثبهساز» همواره توانسته در گروه بورس ساختمان، رتبه‌های برتر را کسب کند  به طوری که با تقسیم متوسط بیش از ۵۰ درصد سود،جزو رتبه های اول تا سوم رشته فعالیت ساختمانی در بورس کشور است؛ دستاوردهایی که به دنبال برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری‌های بلندمدت شرکت‌ها محقق شده و نماد این دو شرکت حاضر در بورس را با اقبال از سوی سرمایه‌گذاران روبرو کرده است.

افزایش سرمایه دو نماد ثامید و ثبهساز در سال جدید

به تازگی گروه توسعه ساختمان تدبیر توانسته با استفاده از نیروی جوان متخصص ایرانی با هدف تامین ساختمان‌های درخور، بحث افزایش سرمایه خود را مطرح نماید. این افزایش سرمایه گامی اساسی در راستای گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای این شرکت به شمار می‌رود. بنابراین این دو نماد در سال ۱۴۰۴ با افزایش سرمایه روبرو خواهند شد و این خبر خوشی برای سهامداران این شرکت‌هاست.

این افزایش سرمایه که توسط هیئت مدیره دو شرکت به تصویب رسیده است، نشان‌دهنده توجه ویژه این شرکت ها در حمایت از حقوق سهامداران است. افزایش سرمایه ثامید و ثبهساز، زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مشتریان خواهد شد. همچنین انتظار می‌رود این افزایش سرمایه تاثیرات مثبتی بر عملکرد آتی این دو شرکت در صنعت ساختمان و در بازار بورس داشته باشد. مجمع شرکت بهساز کاشانه تهران با نماد «ثبهساز» و شرکت توسعه و عمران امید با نماد «ثامید» به ترتیب در روزهای شنبه ۳۰ فروردین و پنجشنبه ۲۸ فروردین ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

«ثامید» در عملکرد یکساله خود چگونه ظاهر شد؟

شرکت توسعه و عمران امید که نماد آن در تابلوی بازار سرمایه ایران «ثامید» است، طبق صورت‌های مالی منتهی به آذر ماه سال ۱۴۰۳، ۲۹۵۵ میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که در مقایسه با درآمد عملیاتی ۲۲۶۵ میلیارد تومانی محقق‌شده در دوره مشابه سال گذشته افزایش ۳۰ درصدی داشت. این واحد تجاری به سود ناخالص ۲۰۶۲ میلیارد تومانی دست یافت که با رشد ۲۷ درصدی همراه بود.

این شرکت در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰/۰۹/۱۴۰۳ به ازای هر سهم ۵۵۵ ریال سود شناسایی کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۲ درصد افزایش داشته است.

«ثامید» با سرمایه ثبت‌شده ۳۵,۳۱۷,۰۰۰ میلیون ریال طی عملکرد ۱۲ ماهه منتهی به ۳۰/۰۹/۱۴۰۳ مبلغ ۱۹,۵۹۲,۳۷۸ میلیون ریال سود شناسایی کرده است.

با بررسی بیشتر صورت‌های مالی این نماد مشخص می‌شود سود عملیاتی نیز تا پایان آذر ماه به رقم ۱۹۹۴ میلیارد تومان رسیده و افزایش ۲۸ درصدی را به ثبت رسانده است.

«ثبهساز» در عملکرد یکساله خود چگونه ظاهر شد؟

شرکت بهسازکاشانه تهران که نماد آن در تابلوی بازار سرمایه ایران «ثبهساز» است، طبق صورت‌های مالی منتهی به آذر ماه سال ۱۴۰۳، ۲۳۱۸ میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که در مقایسه با درآمد عملیاتی ۱۶۸۹ میلیارد تومانی محقق‌شده در دوره مشابه سال گذشته افزایش ۳۷ درصدی داشت.

این واحد تجاری در دوره زمانی بررسی‌شده ۱۶۲۳ میلیارد تومان سود ناخالص محقق کرد. همچنین سود خالص این شرکت افزایش ۲۹ درصدی داشت و به ۱۴۱۷ میلیارد تومان بالغ شد.

جمع بندی

با توجه به اینکه بازار مسکن در کشور در سال های گذشته تحت تاثیر ریزش و رویش دو نوع «ریسک غیراقتصادی»، با تغییر جهت اساسی قیمت روبه‌رو بوده است فعالیت انبوه سازان مسکن اهمیت ویژه ای برای توسعه این بخش دارد. شاخص مسکن در پایان۱۴۰۳ «بالاترین رشد ماهانه» را تجربه کرد؛ ۵.۱ درصد. این در حالی است که بسیاری از شرکت های گروه انبوه‌سازی املاک و مستغلات در بازار سرمایه ایران فعال هستند و نمادهای این شرکت ها در بازارهای مختلف بورس و فرابورس درج شده اند. هم اکنون در بازار سرمایه ایران ۳۴ شرکت انبوه‌سازی املاک و مستغلات در حال فعالیت هستند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار